Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Florin6234:
    Attached Files

Comment

• Asa are si uleiul dacia premium plus 5W30, tot 3 ani.

Comment

• Originally posted by nicu014 View Post
        @Florin6234:
        merci ptr. ajutor dar pe al meu scrie altceva, o sa pun maine o poza cu ce scrie exact.

Comment

• Am schimbat si eu uleiul azi.am 70000 cu ea (1.4 mpi) pana acum am pus numai Aral 10w40. La ultimul schimb am pus Aral 5w50 pana azi cand am schimbat cu MOTUL 8100 XCESS 5w40, am inteles ca este un ulei destul de bunicel. am mai citit ca aralul face nu situ ce depuneri.......are ceva ca le-am tot schimbat asa uleiurile si am trecut de la 10w40 la 5w50 si acum la motul 5w40???

Comment

• Fa o poza cu interiorul motorului (pe la capacul unde torni uleiul) si se vede daca sunt depuneri sau nu.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• salut!exista cumva mobil 1 5w40!urmeaza revizia de 20 000 km si vreau neaparat ca uleiul sa fie mobil 1 si sa fie ori 5w40 ori 0w40 dar al 2-lea nu stiu daca il aceepta la revizie:-?? !!

Comment

• eu chiar azi am facut revizia si m-au acceptat cu mobil1 -0w40. mobil1 nu gasesti 5w40,ci doar mobil simplu, mobil super,mobil 3000 care sunt mai low cost fatza de gama mobil1.
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• De care 0w40 ai pus?am observat ca sunt mai multe formule...
                  Long Life, protection formula, european formula!care ar fi cea mai buna??
                  Last edited by ady_green; 16 October 2010, 01:54.

Comment

• 0w40 new life protection formula . sunt decat 2 asta de care zic eu, si mai e (era nu stiu sigur daca mai e) 0w40 turbo diesel
                    Last edited by bossake; 16 October 2010, 01:53. Reason: edit
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• @ady_green

Poti baga mobil 1 5w 30 esp formula . La mine in carnetul de intretinere nu e trecut 0w 40, iar cel mai recomandat ulei conform acelui tabel este 5w 30. Ce pot sa iti spun insa este ca la revizie la Dacoserv nici nu s-a uitat mecanicul la ce ulei i-am dat sa puna, si nu s-a trecut nimic in carnetul de intretinere la tipul de ulei.
                      Logan 1.4 Laureate, 2010

Comment

• Originally posted by 911 YTM View Post
                        ..................are ceva ca le-am tot schimbat asa uleiurile si am trecut de la 10w40 la 5w50 si acum la motul 5w40???
                        N-are nimic atata timp cat ai schimbat la timp oloiu.

Comment

• Originally posted by dobre_alex View Post
                          @ady_green

Poti baga mobil 1 5w 30 esp formula . La mine in carnetul de intretinere nu e trecut 0w 40, iar cel mai recomandat ulei conform acelui tabel este 5w 30. Ce pot sa iti spun insa este ca la revizie la Dacoserv nici nu s-a uitat mecanicul la ce ulei i-am dat sa puna, si nu s-a trecut nimic in carnetul de intretinere la tipul de ulei.
                          da ma gandesc ca ar fi bun 5w 30 ca vine iarna dar la vara ar trebuie sa-l schimb sa pun un x W 40 nu?eu as vrea sa pun un ulei si sa raman pe el...am schimbat uleiul la 10 000 si am pus mobil super 3000 5w40 credeam tot mobil 1 e..chiar daca i-am cerut lu aia mobil 1 si nu mobil super 3000.cel mai probabil o sa sun la meridian sud si o sa intreb daca imi accepta un 0w40
                          Last edited by ady_green; 16 October 2010, 13:35.

Comment

• Ar trebui sa iti accepte si 0W40 care la Mobil 1 este New Life. Daca nu, pune 5W30 ESP Formula care este foarte ok si la vara, nu trebuie schimbat.
                            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• ce depuneri sunt la aral? stie cineva ceva? daca da, va rog sa va dati cu parerea.
                              Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• bossake
                                0w40 new life protection formula . sunt decat 2 asta de care zic eu, si mai e (era nu stiu sigur daca mai e) 0w40 turbo diesel
                                Cat te-a costat uleiul mobil 1 new life? Ma intereseaza si pe mine si am vazut cu 270 lei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google