La magazin de piese auto, dar nu e 31 ron litrul, e 32.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by irinell24 View Postunde ai vazut motul cu 31lei??? un link ceva se poate?? o indrumare :d
Eu l-am luat din Resita cu 31 lei/litru de la un magazin auto.
Colegu Miky l-a luat din Arad cu 32/litru (desigur de la alt magazin auto).
Deci cam asta e pretul la Motul 5W40 8100 X-Cess.
Comment
-
Si pentru dieselul meu de 85 cai oare ce ar fi mai bun ? M-am saturat de Mobil 10W-40 pus de astia de la reprezentanta.
Cred ca ceva cu 5W-40 s-ar potrivi mai bine ca il folosesc mai mult in oras si are un regim asemanator cu taxi.
P.S.
Un pret ar fi de ajutor.
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostN-am link.
Eu l-am luat din Resita cu 31 lei/litru de la un magazin auto.
Colegu Miky l-a luat din Arad cu 32/litru (desigur de la alt magazin auto).
Deci cam asta e pretul la Motul 5W40 8100 X-Cess.
Comment
-
-
Originally posted by B-53-SDP View PostBaga-i Mobil Super 3000 5w40 face acelasi lucru ca si Castrol doar ca e mai ieftin spun asta din experienta.
Poate cu dizalu se impaca bine, dar la benzinar n-a fost ok Mobil S 5W40, dupa ~7500 km l-am schimbat.
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostPai toate oloiuile fac acelasi lucru.
Poate cu dizalu se impaca bine, dar la benzinar n-a fost ok Mobil S 5W40, dupa ~7500 km l-am schimbat.
te intreb deoarece am luat acum Mobil1 0w-40 Nascar made in USA.
abia astept sa o injectez cu putin "Nascar"
Comment
-
@cris_iasi ai idee unde sunt facute piesele de pe masina ta? eu zic ca minim 25% din ele sunt facute in turkey . Si daca s-a respectat reteta originala ce importanta are unde e facut? Sa inteleg ca daca avem cauciucuri Conti facute in Romania sunt mai rele decat kormoran? dupa logica asta.sigpic
Comment
Comment