Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da ,daca cunosti la service pe cineva o sa-ti spuna ca se schimba la 7500km o colega de-a mea asa a aflat dar daca nu cunosti iti zice la 15000 km cea ce ar fi cea mai mare prostie sa te duci la km care zic ei ,eu m-am dus la 9000km dar m-am luat de aia de la programari si pana la urma a acceptat
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• se recomanda schimbarea lui la 7500 nu daca cunosti in service sau nu... ce dracu mor cand va aud cu astea... daca nu-l schimbi la 7500 si il schimbi la 15000 nui nici o problema... dar e mai bine la 7500 , tu sati crezi prietenii aia deti ziceau sati iei cielo...

sigpic

Comment

• Frate-meu l-a schimbat pe la 8500 daca imi aduc bine aminte(mult timp, acu are 60000 cu masina). Cei din service mai ca n-au vrut sa il schimbe...Ca ce...merge cu masina in regim de taxi? da' di ce vrea sa-l schimbe si alte intrebari stupide. Pana s-a ''imfoiat'' la ei si le-a spus CLAR: vreau sa schimb uleiu' si voi o sa mi-l schimbati si gata.

Comment

• sonykel nu stiu despre ce vb
          tu stii daca ti-l schimba ?
          tu ai fost vreodata la service dacia -renault sa vezi ca nu ai voie sa stai langa ei ?

eu am patit-o cu filtru de ulei de exemplu ia fost lene lui ala sa mai il desfaca dar de ulei sunt sigur asa ca este bine sa ai o cunostinta sau sa te ai pe bune cu ala ca sa faca treaba buna
          "cui nu-i place , valea"

Comment

• si cu cat esti mai tare in gura cu atat face mai rau
            "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
              tu stii daca ti-l schimba ?
              tu ai fost vreodata la service dacia -renault sa vezi ca nu ai voie sa stai langa ei ?
              Cum sa nu schimbe uleiul la 7500 km. Pana la urma e masina mea, fac ce vreau, iar ei trebuie sa se conformeze. Nu stiu unde va duceti voi de nu vor sa schimbe uleiul la 7500 km si nu va lasa sa stati langa masina, dar eu unde am fost, nici n-au deschis gura.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by sonykel
                . dar e mai bine la 7500 , tu sati crezi prietenii aia deti ziceau sati iei cielo...
                N-am inteles ce ai vrut sa spui cu asta dar prefer sa sar peste....daca ii ascultam pe ei nu mai eram aici nu?

Comment

• bai brutusfan vad ca te ataci... nu vreau sa fac flame dar daca am dacie crezi ca nam calacat prin service-uri dacia-renault??? te inseli amarnic baiete mai ales ca ma ocup cu vanzari de uleiuri...
                  ca nu te lasa sa stai langa ei este regulamentu de protectie a muncii , si da stiu ca se mai intampla sa nu schimbe filtru si sa-l ia sal bage in buzunar pe al tau... si in orice service dacia ai anumite posibilitati sa te uiti la masina pe geamuri de exemplu sunt acele salii de asteptare... dar asta nu insemna ca daca n-ai pile si nu cunosti nu o sati schimbe uleiul la 7500...

faboulous scuzama am fost putin ironic , ideea era ca nu mai lua in seama ce sfaturi iti dau prietenii...

oricum chestia cu schimbatu uleiului la 7500 e o discutie care nici odata nu se va inchide nu se va ajunge la un raspuns clar... fiecare face cum crede el ca e mai bine. oricum eu cand imi va veni loganu o sai fac primu schimb pe la 5000 iar urmatoru la 15000 cand intentionez sa schimb si uleiul din cutia de viteze... vreau sa fac toate astea asa ptr linistea mea sufleteasca.

Si da e foarte bine sa ai pile in service... nimanui nu strica o cunostiinta in service... eu incerc de pe acum sa-mi fac ``prieteni`` pe la service-ul dacia...
                  Last edited by SoNyKeL; 19 September 2007, 13:06.

sigpic

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                    da ,daca cunosti la service pe cineva o sa-ti spuna ca se schimba la 7500km o colega de-a mea asa a aflat dar daca nu cunosti iti zice la 15000 km cea ce ar fi cea mai mare prostie sa te duci la km care zic ei ,eu m-am dus la 9000km dar m-am luat de aia de la programari si pana la urma a acceptat
                    PS prietena aia a ta sa se uite in ``instructiunile masini`` o sa aiba o surpriza totala...

sigpic

Comment

• mah fratilor, eu am schimbat uleiul doar cand au spus ei, adica primul schimb la 15000, si cand am montat GPL i-au facut un test inainte si au spus ca masina merge perfect......asa ca puteti sa schimbati fara probleme la 15000 si e bine sa cunosti pe cineva in service, pt ca de exemplu la timisoara se fura filtre de ulei, si alte chestii ce trebuie schimbate.......oricum recomand cu incredere DACIA OIL

Comment

• Nu va suparati aici nu se discuta despre uleiuri? Nu stricati topicul ca o sa fie nevoie sa schimb uleiul in curand si nu vreau sa citesc romane intregi ca sa aflu care e mai bun.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Rog sa nu se mai continue cu off-topicul.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Salutare tuturor...am si eu o intrebare:
                            Care e diferenta dintre Mobil Synt S si Mobil 1 ? Ambele sunt de tipul 5w-40 Fully Synthetic ...mentionez ca sunt posesorul unui logan prestige il am de 8 luni si am facut deja 10 mii km cu el si m-am hotarat sa ii skimb uleiul mai repede de 1 an...Deasemenea este ok daca ii pun ulei Mobil Synt S 5w-40 Fully Synthetic pret 5l~=142RON (ca la 1,6 16V 5 L imi sunt necesari).Astept raspunsurile voastre.

Comment

• Da, e o alegere buna, iti spun asta pt. ca si eu am ''sapat'' mult pt cea mai buna alegere. Plus ca pretu' e super ok. Mobil 1 si MobilS are acelasi producator. Eu am inteles de la magazin, ca Mobil1 5w40 nu e full sintetic, doar Mobil S e full sintetic.

Comment

• Merci mult...ma speriasem initial am confundat Mobil Synt S cu Mobil 1 am crezut ca sunt unul si acelasi lucru...ca vb aiai tot mobil e...dar cred ca Mobil1
                                e mult mai scump

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google