Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cel mai mult a vazut 4000 ture pe A2 .... La distributie nu curge ca a fost schimbata pe garantie la inceput, pe sub motor nu e pata de ulei, mai ramane varianta cu esapamentul .... Nu mai stiu unde sa ma mai uit !!!!
    Ma astept ca in ritmul acesta (acum am 40000 km), pe la 80000 - 90000 km sa se schimbe automat uleiul ca la batrana dacie model '78 ( eu doar puneam ulei pe deasupra, si el iesa pe esapament ) .....

Comment

• am facuti vreo 8000 km cu uleiul DaciaOil 5W30. nu a scazut deloc nivelul uleiului pe joja iar culoarea este maronie si forje vede aproape zilnic. nici cand am facut 20.000 cu cel din fabrica nu a scazut mult. eu, unul, nu mai testez nici un ulei, raman pe Dacia oil 'till the end
      sigpic

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
        Dacia Oil la 25-30 lei / litru e foarte scump, pretul corect e undeva la 75-80 lei / 4 litri.
        Eu am 1.4 mpi si imi sunt suficienti 3 litri, deci il cumpar la bidon de 1 litru.
        Am gasit undeva la 23 lei litru, si de aia am intrebat sa vad care ar fi pretul corect.

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
          Dacia Oil la 25-30 lei / litru e foarte scump, pretul corect e undeva la 75-80 lei / 4 litri.
          Foarte scump...?
          E 5W30 semisintetic. Poate ca scrie DaciaOil pe el e vreo problema de gandire.
          Ce ulei cat de cat ok 5W30 gasesti la ~25 lei litrul?
          Sau cu ce crezi ca e mai bun un Mobil, Aral, Valvoline etc 5W30 semisintetic?
          Eu zic ca are un pret corect.

PS: sper ca maine sa ma pricopsesc cu 3 litri Motul 5W40 (8100 exel d-ala) )))
          Sa vedem ce-i de capu lui.
          Last edited by Octavian; 8 September 2010, 22:00.

Comment

• Nu te va da pe spate mai tare decat Elf-ul echivalent. Am folosit un singur schimb, 10.000 km, dupa care am pus 300V Chrono -ul.
            sigpic

Comment

• N-am folosit Elf.
              Trebuie sa ma dea pe spate, atata timp cat vanzatorii il lauda ca e varianta buna la restul de pe piata, calitate si pret rezonabil.
              La ce pret l-am gasit mi se pare intr-adevar rezonabil.

Comment

• Am parcurs 3000 km dupa ce am pus ulei Motul 8100 Xcess (5W40)
                in primul week-en am parcurs traseul Bucuresti - TransFagarasan - Sibiu - Valea Oltului - Ramnicu Valcea - Slatina si am avut un consum de 4,4 , nu stiu daca este efectul uleiului dar nu mi-a consumat niciodata asa si am 102.000 km
                Deci RECOMAND!
                sigpic

Comment

• Un consum care poate fi obtinut fara nici un stres cu alt dCi care are DaciaOil.

Cand vei pune ceva din gama 300V vei fi dat pe spate Octaviane
                  sigpic

Comment

• Daca nu faceai referire la consum si bagai altceva, te credeam scuze.
                    Las ca vad eu cat e de bun.

Comment

• inainte de motul am avut dacia oil si nu am avut un asa consum si credema ca nu iert masina, cel putin pe autostrada nu merge decat cu 160

iar inainte de dacia oil am folosit numai mobil

Originally posted by Octavian___31 View Post
                      Daca nu faceai referire la consum si bagai altceva, te credeam scuze.
                      Las ca vad eu cat e de bun.

la ce te referi sau ce vrei sa spui cu asta?
                      Last edited by gvg06; 9 September 2010, 00:45. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• Bre, las-o, ca n-are cum sa-ti consume putin doar din ulei.

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
                          Foarte scump...?
                          E 5W30 semisintetic. Poate ca scrie DaciaOil pe el e vreo problema de gandire.
                          Ce ulei cat de cat ok 5W30 gasesti la ~25 lei litrul?
                          Sau cu ce crezi ca e mai bun un Mobil, Aral, Valvoline etc 5W30 semisintetic?
                          Eu zic ca are un pret corect.

PS: sper ca maine sa ma pricopsesc cu 3 litri Motul 5W40 (8100 exel d-ala) )))
                          Sa vedem ce-i de capu lui.

Avand in vedere ca se gaseste < 80 lei / 4 litri eu sunt de parere ca 100 lei / 4 litri este un pret mare, cu 25-30% mai mult. De ce ziceai ca nu am dreptate ?

PS - la 20 lei / litru este intr-adevar un ulei foarte ok, nu prea gasesti 5W30 la banii astia, eventual mai bun dar pretul pus de tine este deja 25% mai scump iar la 30 lei / litru cu 50% mai scump asa ca imi mentin parerea ca este FOARTE mult.
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Da, ai dreptate. Depinde unde te uiti dupa ulei. Mie nici 25 lei/litru nu mi se pare mult DaciaOil (adica e corect, cam atat).
                            As aminti aici exemplul lui Dr_Mke cu Mobil1, el in Deva nu prea gaseste sub 70 lei/litru, eu in Arad il gasesc la 52-55 lei.
                            E nasoala treaba asta cu samsareala de produse, difera mult preturile.
                            Asa am gasit si eu Motul 5W40 8100 la un pret mai mult decat rezonabil, in fine...
                            Nu e prost cine vinde.

Comment

• Tocmai de aia exista magazine online ca sa poti cumpara mai ieftin si in alte orase. Bineinteles ca se mai adauga si transportul, insa daca iei si filtre si sa zicem un kit de distributie per total scapi mai lejer.
                              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Soran o sa te contrazic un pic cu un exemplu...si nu e singular. M1 0-40 pe net nu gasesti sub 200 ron/4L , in Constanta am gasit cu 190-210 plus schimbul moca. Important e sa cauti bine. Filtrul aer + ulei (MANN) pe net aproximativ 60 ron in Cta la fel am gasit si la fel baietii asigura montajul .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google