Unde a gasit el 4 L ulei Motul 300 v Chrono 5w40 la 240 de lei? Ciudat, din cautarile mele indelungate sub 300 de lei n-am vazut 4 litri.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ham04 View PostUnde a gasit el 4 L ulei Motul 300 v Chrono 5w40 la 240 de lei? Ciudat, din cautarile mele indelungate sub 300 de lei n-am vazut 4 litri.
Comment
-
da un full sintetic 5-30 ce are? azi am inceput cautarile sa vad pe unde e mai ieftin. ieri am fost intr-o plimbare mai lunga si mai grea si tre sa schimb ulei, si-a facut saracutul km. va anunt de preturi.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
Originally posted by scriosteanuc View Postda un full sintetic 5-30 ce are? azi am inceput cautarile sa vad pe unde e mai ieftin. ieri am fost intr-o plimbare mai lunga si mai grea si tre sa schimb ulei, si-a facut saracutul km. va anunt de preturi.
Acum un Mobil1 5W30 ESP il gasesti la ~45-47 lei/litru.
Magazine auto ( NU supermarketuri unde e de la 65 lei in sus).
Comment
-
multumesc. am vazut si un elf la 5-30. era pe undeva pe site o chestie uleuri si la ce temperaturi merg, nu mai stiu unde e. oricum multumesc pt indicatiiCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
Originally posted by emanu900 View PostEu mi-am schimbat azi uleiul cu Shell Helix Ultra 5w40 full sintetic (dupa cum scrie pe cutie). Deocamdata multumit, sa vad consumul, dar motorul parca se aude altfel, mai silentios.
Comment
-
informatii calde. pana la urma am cautat 5-40 era mai ieftin. si acu sa va dau niste scoruri. mobil 1 3000 - 115 ron + filtru cadou, castrol 120 ron, in alta parte mobil 1 + rucsac cadou 130 ron. toate preturile valabile la 4 litri. o zi buna. astept pareri daca se poate
aral high trnic 5-40 88 ron. de asta ce parere aveti?Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
Originally posted by cris_iasi View PostPrimul om de care aud ca baga uleiul ce umple motoarele Ferrari. Sa ne tii la curent peste cateva mii de km cum merge motorul.
Deocamdata e ok, azi eram pe la 3500 ture intr-o depasire si nu mi-am dat seama decat can m-am uitat la vitezometru, deci ca prima impresie e ok, acum sa vad si consumul. Nu-l ridic in slavi, sper doar sa fie mai bun decat ce-am mai folosit pana acum (Mobil, Aral, Dacia Oil si Valvoline, niciodata Mobil 1)
Comment
-
Mobil 1 e folosit de Mercedes, Corvette, Honda, etc; Aral e folosit de Mercedes Brabus; Castrol de BMW; daca e sa te iei dupa cine il foloseste... ))) Conteaza cum se comporta si, MAI ALES, sa nu fie contrafacutIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment