Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde a gasit el 4 L ulei Motul 300 v Chrono 5w40 la 240 de lei? Ciudat, din cautarile mele indelungate sub 300 de lei n-am vazut 4 litri.

Comment

• Originally posted by ham04 View Post
      Unde a gasit el 4 L ulei Motul 300 v Chrono 5w40 la 240 de lei? Ciudat, din cautarile mele indelungate sub 300 de lei n-am vazut 4 litri.
      Mai cauta...eu l-am cumparat de la mine din oras adus direct mai de la "sursa" ca sa zic asa fara TVA si alte adaosuri,nu trecut prin mana a 10 intermediari.
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• da un full sintetic 5-30 ce are? azi am inceput cautarile sa vad pe unde e mai ieftin. ieri am fost intr-o plimbare mai lunga si mai grea si tre sa schimb ulei, si-a facut saracutul km. va anunt de preturi.
        Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• N-are nimic un full sintetic 5w30 . Iti recomand din gama Mobil 1, Castrol Edge, Valvoline Syn Power...astea le gasesti in orice magazin auto care se respecta
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by scriosteanuc View Post
            da un full sintetic 5-30 ce are? azi am inceput cautarile sa vad pe unde e mai ieftin. ieri am fost intr-o plimbare mai lunga si mai grea si tre sa schimb ulei, si-a facut saracutul km. va anunt de preturi.
            Cauta bine.
            Acum un Mobil1 5W30 ESP il gasesti la ~45-47 lei/litru.
            Magazine auto ( NU supermarketuri unde e de la 65 lei in sus).

Comment

• multumesc. am vazut si un elf la 5-30. era pe undeva pe site o chestie uleuri si la ce temperaturi merg, nu mai stiu unde e. oricum multumesc pt indicatii
              Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• Originally posted by emanu900 View Post
                Eu mi-am schimbat azi uleiul cu Shell Helix Ultra 5w40 full sintetic (dupa cum scrie pe cutie). Deocamdata multumit, sa vad consumul, dar motorul parca se aude altfel, mai silentios.
                Primul om de care aud ca baga uleiul ce umple motoarele Ferrari. Sa ne tii la curent peste cateva mii de km cum merge motorul.

Comment

• Eu am bagat CASTROL EDGE DIESEL 5w40. M-am fript la bani ca l-am luat in graba de la Norauto... dar asta e. Urmatorul schimb cred ca tot Castrol bag.

Comment

• informatii calde. pana la urma am cautat 5-40 era mai ieftin. si acu sa va dau niste scoruri. mobil 1 3000 - 115 ron + filtru cadou, castrol 120 ron, in alta parte mobil 1 + rucsac cadou 130 ron. toate preturile valabile la 4 litri. o zi buna. astept pareri daca se poate

aral high trnic 5-40 88 ron. de asta ce parere aveti?
                    Last edited by scriosteanuc; 27 September 2010, 17:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mergi pe castrol. e mai sigur.
                      fara

Comment

• Originally posted by cris_iasi View Post
                        Primul om de care aud ca baga uleiul ce umple motoarele Ferrari. Sa ne tii la curent peste cateva mii de km cum merge motorul.
                        Pai asta inseamna o garantie a calitatii probabil. Eu mai am si un SX4 cu motor 1.5 100 CP si acesta a avut ulei de prima umplere tot Shell Helix, deci or sti si japonezii ceva
                        Deocamdata e ok, azi eram pe la 3500 ture intr-o depasire si nu mi-am dat seama decat can m-am uitat la vitezometru, deci ca prima impresie e ok, acum sa vad si consumul. Nu-l ridic in slavi, sper doar sa fie mai bun decat ce-am mai folosit pana acum (Mobil, Aral, Dacia Oil si Valvoline, niciodata Mobil 1)

Comment

• Mobil 1 e folosit de Mercedes, Corvette, Honda, etc; Aral e folosit de Mercedes Brabus; Castrol de BMW; daca e sa te iei dupa cine il foloseste... ))) Conteaza cum se comporta si, MAI ALES, sa nu fie contrafacut
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by scriosteanuc View Post
                            mobil 1 3000 - 115 ron + filtru cadou
                            Esti sigur ca era Mobil 1 ? Nu cumva era doar Mobil?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• asa a zis aia de la magazin, asa iti zic. au zis ca e mobil 1

Comment

• asta super 3000 e doar mobil, nu mobil 1
                                se vede si pe eticheta
                                cele mobil 1 mai des intalnite la noi sunt: ESP formula si gama noua de 3 uleiuri in functie de kilometraj(new life, peak life si nu mai stiu cum)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google