Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-FENS
    Pe spatele bidonului ,undeva mai jos scrie daca e pt benzina sau motorina,la specificatiile uleiului.De exemplu pt benzina scrie ...SJ sau mai nou SL.Cu cat litera de dupa S e mai indepartata in alfabet cu atat uleiul este mai bun.La motorina apare cu CE sau CF si asa mai departe...

Multumesc, am retinut, urmeaza sa ma duc si eu sa ma uit. Vreau sa imi iau Castrol Magnatec 5W40 pt revizia de 60.000 km, si sa gasesc un service unde sa ma lase cu uleiul meu.
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

• Castrol Magnatec 5W40 , cat e litrul?

Comment

• Poi in carrefour, daca m-am uitat eu bine, un bidon de 4l era 129.99 ron. Ceva mai mult de 30 ron litrul.
        Don't touch! Never ever steal
        Unless you're in for the kill

Comment

• E 31 lei litrul.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Aha, multam atat e si un Mobil 5W40.
            Credeam ca numai mie mi s-a parut o treaba, ieri l-am carat pe frate-meu cu a mea masina si m-a intrebat ce am facut la masina ca suna altcumva motorul, mai finutz...De cand i-am bagat Mobil parca nu mai ''urla'' asa tare in turatii.

Dacia Oil e 19,5 lei/litru...
            Last edited by Octavian; 8 November 2007, 09:47.

Comment

• Originally posted by Octavian___28
              Dacia Oil e 19,5 lei/litru...
              Iti dai seama de calitatea lui, tinand cont si de faptul ca pretul are un adaos comercial imens, inseamna ca un litru e in jur de 10-12 lei.

Comment

• fac acuma prima revizie am 7300 de km ,ce ulei imi recomandati?:

Comment

• Alege tu dintre Elf, Mobil 1 sau Castrol, toate sunt bune.

Comment

• Renault recomanda Elf (excelium) acum tu decizi.Numai bine
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• E bine ca toate aceste trei uleiuri mentionate sunt bune.
                      Ca francezii recomanda Elf, e ceva normal, doar n-ati vrea sa recomande Castrol...sau Mobil, e uleiul lor.
                      Sa nu credeti ca exista cumva vreo ''simbioza'' intre motoarele Renault si uleiul Elf.
                      Elf, Castrol, Mobil - parerea mea ca se discuta de pe picior de egalitate, e doar treaba de preferinte.
                      E bine cand ai de unde alege.

Comment

• Ma uitam zilele trecute prin Selgros la uleiuri. Pe toate am vazut ca scrie(exceptie Aral - made in Germany) made in UE sau CE (Elf, Castrol, Mobil)) sau Turkey...

Comment

• Am gasit un distribuitor de ulei pe net si pretu pe 1 L de MOBIL1 de 0w40 e de 35 de RON,ce parere aveti?
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Asta e pt diesel din cate stiu...sau?
                            Pt benzinar e 0W50 , e scump ca naiba (cam 50 RON/litru).
                            Ce am bagat eu (5W40) e tot full sntetic si e in jur de 30 RON/litru.
                            Astea cu 0 din cate am inteles sunt bune la drumuri lungi mai ales si mai putin bune pt oras, mai ales vara, ca se face subtire rau de tot si pierzi din presiune.
                            Last edited by Octavian; 22 November 2007, 13:26.

Comment

• Originally posted by Octavian___28
                              Asta e pt diesel din cate stiu...sau?
                              Pt benzinar e 0W50 , e scump ca naiba (cam 50 RON/litru).
                              Ce am bagat eu (5W40) e tot full sntetic si e in jur de 30 RON/litru.
                              Astea cu 0 din cate am inteles sunt bune la drumuri lungi mai ales si mai putin bune pt oras, mai ales vara, ca se face subtire rau de tot si pierzi din presiune.
                              Nu cred ca ai dreptate....citeste aici
                              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Cool! Interesant ar fi sa vedem unde e produs?
                                Lasa bre, ce motor performant avem noi? Asa-mi spun simturile ca un 5W40 e cel mai potrivit pt. motorul nostru.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google