Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am luat Castrol Magnatec 5w40 C3 cu 110 ron 4 litrii , diferenta f mare fata de Hypermarket unde era 169 ron acelasi produs .
    sigpic

Comment

• cum este posibil o diferenta atat de mare?
      Last edited by darksid3; 4 October 2010, 11:59.

Comment

• Pai da hypermarketurile din ce sa traiasca? de pe urma "fraierilor" care cumpara din ele. Doar noi le alimentam profiturile. Ei pun si adaosuri de 300% la unele produse.

Comment

• Eu nu contest calitatea uleiului mobil 1 dar prea multa reclama la televizor zi de zi.N-au vinzari prea mari sau ce?Este un ulei de top intradevar dar in comparatie cu shell de ex.la ultimul n-am mai vazut cam de multisor o reclama.La masina folosesc metabond 5w-40,am avut elf 10w-40 si la urmatorul schimbvreu sa-l schimb cu metabond 0w-40.La schimbul de ulei am adaugat si metabond m.

Comment

• S-a facut si la Shell reclama la un moment dat...de ma saturasem eu de atata Rosu Ferarri ....acum sa luam exact un ulei caruia nu i se face reclama ?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da ai dreptate dar stau si ma intreb :nu-i posibil sa aibe aproximativ aceleasi caracteristici uleiurile 0w-40 de exemplu, indiferent de marca?

Comment

• Cu mici diferente, cam aceleasi caracteristici le au, da

Comment

• Si atunci daca le-am amesteca intre ele oare ne-am da seama?Eu sincer n-am auzit nicio diferenta la motor.Sau poate incep sa surzesc?

Comment

• Cum sa le amesteci? La completare sau la schimburi? La completare nu e indicat pentru ca pot sa apara reactii chimice nedorite. La schimbare, nu e nici o problema.

Comment

• Orice sintetic poate fi amestecat cu un mineral, nu are nici o reactie.
                      La fel si semisintetic cu sintetic, nici o reactie.

Doar nu torni benzina peste azotat ))

Comment

• eu am "disperat" masina....a avut elf,apoi am schimbat cu magnatec,acum are iar elf si in februarie vreau sa ii bag din'nou castrol!....unii imi spun ca e bine sa o invat pe un singur tip de ulei,dar nu cred ca tuseste daca il schimb iar,nu imi place elf!vreau sa raman la castrol,probabil edge,dark tu ce ii dai la nemtoaica?

Comment

• Merg pe Mobil 1 ESP Formula deoarece imi trebuie musai norma BMW LongLife 04. Si la Logan am mers pe acelasi ulei.

Comment

• BMW nu recomanda castrol??

Comment

• Ma doare la "bashketi" de ce recomanda ei ))))....cat timp respecta normele sau le depaseste, nu conteaza marca.

Comment

• am inteles,am inteles....si pe mine ma doare,dar in talpa adidasului de recomandarea dacia/"reno"....)))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google