@Florin6234:
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am schimbat si eu uleiul azi.am 70000 cu ea (1.4 mpi) pana acum am pus numai Aral 10w40. La ultimul schimb am pus Aral 5w50 pana azi cand am schimbat cu MOTUL 8100 XCESS 5w40, am inteles ca este un ulei destul de bunicel. am mai citit ca aralul face nu situ ce depuneri.......are ceva ca le-am tot schimbat asa uleiurile si am trecut de la 10w40 la 5w50 si acum la motul 5w40???
Comment
-
@ady_green
Poti baga mobil 1 5w 30 esp formula . La mine in carnetul de intretinere nu e trecut 0w 40, iar cel mai recomandat ulei conform acelui tabel este 5w 30. Ce pot sa iti spun insa este ca la revizie la Dacoserv nici nu s-a uitat mecanicul la ce ulei i-am dat sa puna, si nu s-a trecut nimic in carnetul de intretinere la tipul de ulei.Logan 1.4 Laureate, 2010
Comment
-
Originally posted by dobre_alex View Post@ady_green
Poti baga mobil 1 5w 30 esp formula . La mine in carnetul de intretinere nu e trecut 0w 40, iar cel mai recomandat ulei conform acelui tabel este 5w 30. Ce pot sa iti spun insa este ca la revizie la Dacoserv nici nu s-a uitat mecanicul la ce ulei i-am dat sa puna, si nu s-a trecut nimic in carnetul de intretinere la tipul de ulei.Last edited by ady_green; 16 October 2010, 13:35.
Comment
Comment