Originally posted by ROAD EMPIRE
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
OK!! hai sa sunam...si le spunem asa: Ca daca ei ne garanteaza ca pe produs in U.S.A cumparam ,daca nu scrie sau ne mint le trimitem produsul inapoi ...adica ceva de genu Payback!!!
Sry pt doble post.
@@am sunat si comandat.
Tipul cu care am vb la tel nici nu am apucat sa-l intreb daca e facut in state ca el sa dat de gol si anume ca eu am zis ca vreau sa cumpar 4 L ptr schimb. iar el mi-a spus ca nu sunt la litru ,ci la o subunitate a galonului ceva de genu 945 de militri la flacon (in america nu e litru e galon).
Pretul e de 35 de Ron fara tva (cu tva e 42) iar transportul e gratuit la uleiurile sintetice oriunde in tara in max 48 de ore.
PS: apoi mi-a confirmat ca sunt importatori directi din State a uleiurilor si vin in transcontainere pe vapor.Last edited by andrei; 23 November 2007, 15:01.Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Sa iau un 5W30? La caldurile noastre nu stiu ce sa zic...
Comment
-
Eu nu, n-am pe nimeni in Italia. De ce? Sa aduca ulei de acolo?
Comment
-
Pt dci mai bun e un 10W40 semisintetic sau full sintetic.
Referitor la 5W40 sau 5W30 , stiu ca ultimele cifre (30 sau 40..sau 50) indica temperaturile inalte (iar primele 0, 5, sau 10 indica temp. scazute). Pt vara e bine sa fie cat mai sus (40 sau 50 ideal) si pt iarna prima cifra sa fie cat mai jos (0 sau 5). Dacia recomanda 0W40 sau 5W40...so...nu comenteaza astia daca bag 5W30? Am vazut Mobil1 0W50 dar e 52-53/litru, scump rau.
Comment
Comment