Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pana acum am tot bagat Castrol Magnatec 5W40 + filtru de origine Purflux si sambata vreau sa schimb uleiul. Am si eu o obsesie cu zgomotul motorului vizavi de acest ulei. E vreo alternativa apropiata de acest ulei dar sa-l faca un pic mai silentios(pana acum n-am bagat decat DaciaOil la inceput, apoi elf 5w30 si ultimele 2 schimburi cu castrol)? Poate fi si cu cateva zeci de lei mai mult dar sa mai "linisteasca" motorul.

Comment

• E cam subiectiva treaba cu "zgomotul". Cineva poate sa-ti recomande un tip de ulei si tie tot zgomotos sa-ti para motorul.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by andreyi View Post
        Pana acum am tot bagat Castrol Magnatec 5W40 + filtru de origine Purflux si sambata vreau sa schimb uleiul. Am si eu o obsesie cu zgomotul motorului vizavi de acest ulei. E vreo alternativa apropiata de acest ulei dar sa-l faca un pic mai silentios(pana acum n-am bagat decat DaciaOil la inceput, apoi elf 5w30 si ultimele 2 schimburi cu castrol)? Poate fi si cu cateva zeci de lei mai mult dar sa mai "linisteasca" motorul.
        schimba viteza intre 2000-3000 rpm si dispare zgomotul ala. nu o mai forja atat.
        sigpic

Comment

• Originally posted by andreyi View Post
          Pana acum am tot bagat Castrol Magnatec 5W40 + filtru de origine Purflux si sambata vreau sa schimb uleiul. Am si eu o obsesie cu zgomotul motorului vizavi de acest ulei. E vreo alternativa apropiata de acest ulei dar sa-l faca un pic mai silentios(pana acum n-am bagat decat DaciaOil la inceput, apoi elf 5w30 si ultimele 2 schimburi cu castrol)? Poate fi si cu cateva zeci de lei mai mult dar sa mai "linisteasca" motorul.
          Mobil1 10W60 sau Castrol RS 10W60 si sigurat o sa ai motoru mai silentios in ture.
          Dar ii pacat intr-un motor relativ nou sa bagi marmelada.

Comment

• Evident ca vreau recomandarea subiectiva. Cu forjatu cam slaba treaba Bogdane in ultimu timp(pana nu schimb uleiul si sonda de temperatura apa o mai iert).

Comment

• Vezi sa nu schimbi sonda degeaba, incearca/verifica termostatul prima data.

Comment

• Termostatul e schimbat de o saptamana si tot la 2 liniute sta. Deja am si achizitionat sonda, astept sa mi-o schimbe meseriasul impreuna cu uleiul. Nu-mi mai zice de uleiuri de-astea SF, eu tin 10.000 km un ulei. Ziceam de ales din cele din categoria Castrol Magnatec,Aral Hightronic, Elf SXR.
                Last edited by andreyi; 25 November 2010, 15:56.

Comment

• Ok.
                  Daca vrei motor silentios, dai jos tot bordu, il antifonezi ca lumea, dai jos scaunele si banchetele, scoti mocheta si antifonezi bine, de asemenea dai jos si plafonul, antifonezi si acolo bine si in final vei avea un motor silentios, cu toate ca n-ai facut nimic la motor, dar crede-ma ca numai asa n-o sa mai auzi motorul ca urla.

Comment

• Am gasit la un magazin langa locul unde lucrez Castrol Magnatec 5W40 - 110 lei(fabricat 24.04.2010, conteaza?) si filtru de origine - 27 lei. Merg tot pe combinatia asta.

Comment

• Mai nou am observat ca pe ambalajul de Castrol Magnatec 5w40 scrie "Full Synthetic"
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Asa mi-am pus eu Magnatec 5w40 fully synthetic, acum nu stiu daca e 100% sintetic, ma indoiesc, dar pana acum sunt multumit de el

Comment

• Stie cineva, ceva, despre uleiul asta? Am fost la un mecanic prieten de familie si mi-a recomandat uleiul asta. Initiam vroiam sa cumpar Castrol Magnatec sau Edge insa mi-a zis ca tot ce se gaseste la noi e turcesc. Asta e facut pentru reprezentanta VW, dupa cum scrie si pe el. Are pe cineva acolo care ''se descurca''. Am dat 40 lei pe litru.
                          Attached Files
                          Last edited by sinx; 25 November 2010, 19:50.
                          sigpic

Comment

• Am schimbat de curand uleiul,punand MOBIL 1 SUPER S 5W40.Uleiul,filrul de aer si de ulei(ambele Mann) si un set de bujii Bosch m-au costat 181 de lei,fara manopera.

Comment

• Originally posted by sinx View Post
                              Stie cineva, ceva, despre uleiul asta? Am fost la un mecanic prieten de familie si mi-a recomandat uleiul asta. Initiam vroiam sa cumpar Castrol Magnatec sau Edge insa mi-a zis ca tot ce se gaseste la noi e turcesc.
                              dupa specificatii uleiul pare bun dar e pt motoarele TDI de la VW, adica alea cu pompe-duse, deci nu stiu cat e de compatibil cu benzinarele noastre. Iar faza ca tot ce e la noi pe piata e turcesc e o exagerare, nu e asa, si chiar si asa sa fie, cati n-am pus turcisme in masinile noastre si le-am dat forje si n-au patit nimic.

Comment

• Deci am bagat la Castrol Magnatec Made in Turkey de-a ragait. Inseamna ca scuipa Chanel de la un Aral Made in Germany?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google