Pana acum am tot bagat Castrol Magnatec 5W40 + filtru de origine Purflux si sambata vreau sa schimb uleiul. Am si eu o obsesie cu zgomotul motorului vizavi de acest ulei. E vreo alternativa apropiata de acest ulei dar sa-l faca un pic mai silentios(pana acum n-am bagat decat DaciaOil la inceput, apoi elf 5w30 si ultimele 2 schimburi cu castrol)? Poate fi si cu cateva zeci de lei mai mult dar sa mai "linisteasca" motorul.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by andreyi View PostPana acum am tot bagat Castrol Magnatec 5W40 + filtru de origine Purflux si sambata vreau sa schimb uleiul. Am si eu o obsesie cu zgomotul motorului vizavi de acest ulei. E vreo alternativa apropiata de acest ulei dar sa-l faca un pic mai silentios(pana acum n-am bagat decat DaciaOil la inceput, apoi elf 5w30 si ultimele 2 schimburi cu castrol)? Poate fi si cu cateva zeci de lei mai mult dar sa mai "linisteasca" motorul.sigpic
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostPana acum am tot bagat Castrol Magnatec 5W40 + filtru de origine Purflux si sambata vreau sa schimb uleiul. Am si eu o obsesie cu zgomotul motorului vizavi de acest ulei. E vreo alternativa apropiata de acest ulei dar sa-l faca un pic mai silentios(pana acum n-am bagat decat DaciaOil la inceput, apoi elf 5w30 si ultimele 2 schimburi cu castrol)? Poate fi si cu cateva zeci de lei mai mult dar sa mai "linisteasca" motorul.
Dar ii pacat intr-un motor relativ nou sa bagi marmelada.
Comment
-
Termostatul e schimbat de o saptamana si tot la 2 liniute sta. Deja am si achizitionat sonda, astept sa mi-o schimbe meseriasul impreuna cu uleiul. Nu-mi mai zice de uleiuri de-astea SF, eu tin 10.000 km un ulei. Ziceam de ales din cele din categoria Castrol Magnatec,Aral Hightronic, Elf SXR.Last edited by andreyi; 25 November 2010, 15:56.
Comment
-
Ok.
Daca vrei motor silentios, dai jos tot bordu, il antifonezi ca lumea, dai jos scaunele si banchetele, scoti mocheta si antifonezi bine, de asemenea dai jos si plafonul, antifonezi si acolo bine si in final vei avea un motor silentios, cu toate ca n-ai facut nimic la motor, dar crede-ma ca numai asa n-o sa mai auzi motorul ca urla.
Comment
-
Stie cineva, ceva, despre uleiul asta? Am fost la un mecanic prieten de familie si mi-a recomandat uleiul asta. Initiam vroiam sa cumpar Castrol Magnatec sau Edge insa mi-a zis ca tot ce se gaseste la noi e turcesc. Asta e facut pentru reprezentanta VW, dupa cum scrie si pe el. Are pe cineva acolo care ''se descurca''. Am dat 40 lei pe litru.Last edited by sinx; 25 November 2010, 19:50.sigpic
Comment
-
Originally posted by sinx View PostStie cineva, ceva, despre uleiul asta? Am fost la un mecanic prieten de familie si mi-a recomandat uleiul asta. Initiam vroiam sa cumpar Castrol Magnatec sau Edge insa mi-a zis ca tot ce se gaseste la noi e turcesc.
Comment
Comment