Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am patit si eu acelasi lucru cu uleiul Castrol Magnatec 10w40 luat din Vitan ...norocul a fost ca dupa ~4000 km mi-am dat seama (se auzea foarte tare motorul) si l-am schimbat
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

• eu bag am 1.4 benzina si bag ulei ELF 5W30. din cate stiu eu ELF e facut special pentru motoare RENAULT.
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• eu folosesc castrol magnatec 10w40 la un matiz si am 6000km cu el numai in oras.
        chiar azi m-am uitat pe la buson si capac si nici vorba de depuneri.
        masina are 50000km numai in oras si am folosit numai 10w40 aral,valvoline,castrol,si un shell in trecut(5w40).sigur e ceva in neregula cu masina aia.

Comment

• Originally posted by mitosu View Post
          pentru cei ce folositi castrol magnatec 10w 40 ,ce am vazut la un prieten cu o solnita,am ramas interzis. mal pe marginea gurii de alimentare cu ulei,spuma pe capacul galben si pe "gatul " capacului motorului .aceasi mizerie se vedea si in rampa spuma cu depuneri.
          uleiul il cumparase din targ vitan ,110 ron bid.4litri. si il foloseste de 4 schimburi(schimb la 10 000km) ,masina avand 70 000 si ceva de km.
          .........................
          Si musai sa te cred pe cuvant.
          Trebuia sa bagi ceva poze.
          La 70000 km nici daca bagi mineral si-l schimbi la 10000 km n-are voie sa fie asa.
          Poate are ceva probleme cu garnitura de chiulasa sau ceva de genu.

Originally posted by cristi_alex View Post
          ................din cate stiu eu ELF e facut special pentru motoare RENAULT.
          ''Special'' facut pt Renault doar din marketing.
          Da' e ok uleiu.
          Last edited by Octavian; 6 December 2010, 22:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si eu folosesc magnatec 5w40 de la ultimele doua schimburi........nici vorba de depuneri, mazga sau nu stiu ce.....motorasul toarce linistit in treaba lui

Comment

• din cate am citit eu pe aici toata lumea elf,castrol mobil.......etc si nu inteleg cum de in sondaj ,graficul de sus dacia oil se bate la primul loc cu elful cine foloseste asa ceva ca eu nici la drujba nu las pune
              Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Sondajul ala nu mai e conform cu realitatea de mult timp
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                  din cate am citit eu pe aici toata lumea elf,castrol mobil.......etc si nu inteleg cum de in sondaj ,graficul de sus dacia oil se bate la primul loc cu elful cine foloseste asa ceva ca eu nici la drujba nu las pune
                  Da, am auzit ca tuseste ligheanu' de la DaciaOil. Pt. drujba se recomanda Motul 300V.

PS: l-as
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Demonstreaza de ce nu ai folosi Dacia oil.

Comment

• ...la drujba.

Comment

• nu as folosi dacia oil pentruca masina chiar si logan fiind merita mai mult dacat dacia oil am mai multa incredere intrun ulei nemtesc(eu folosesc mobil 1 5w40 si cand aveam dacia clasica pe carburatie tot mobil 1 15w40 iar motorul cand il faceam sau reglam culbutorii il gaseam luna fara depunerile clasice care se gaseau la acel tip de masina)
                        ------------------
                        la drujba ziceam asa la figurat dar in fine nu mam gandit ca ar fi bun pentru functionarea ei ca terbuie ulei de amestec dar pentru ungerea lantului e numai bun(cu drujba era o gluma e tarziu si am zis ca poate mai zambiti si la ora asta)
                        Last edited by petroman; 7 December 2010, 01:35.
                        Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Vrei sa spui intr'o marca nemteasca de ulei, produs in ...

Comment

• da chiar daca e ambalat in turcia dar eu am un prieten care aduce masini din germania si cand se apropie schimbul cer sa aduca de la ei nu am luat niciodata de la noi din magazin

Comment

• Sa citesti cu atentie ce scrie pe el... Made in Germany sau E.U.?

Comment

• mai facut sa ma duc la masina sa vad pe bidon si scrie ceva de genu

Exxon Mobil Corporation
                                3225 Gallows Road
                                Fairfax, VA 22037

1-800-ASK MOBIL (275-6624)

Specifications and Approvals
                                Mobil 1 Turbo Diesel Truck meets or exceeds the requirements of the following industry and builder specifications: 5W-40
                                API CJ-4, CI-4 PLUS/CI-4/CH-4/CG-4/ SM/SL/SJ X
                                ACEA E7 X
                                Caterpillar ECF-2,ECF-3 X

Typical Properties
                                Mobil 1 Turbo Diesel Truck 5W-40
                                SAE Grade 5W-40
                                Viscosity, cSt (ASTM D445)
                                @ 40ºC 97.9
                                @ 100ºC 14.5
                                Viscosity Index 153
                                Phosporous (ASTM D4951) 0.11
                                HTHS Viscosity, mPa•s @ 150ºC (ASTM D4683) 3.8
                                Sulfated Ash, wt% (ASTM D874) 0.95
                                Total Base #, mg KOH/g (ASTM D2896) 10.7
                                Flash Point, ºC (ASTM D92) 215
                                Density @ 15.6ºC g/ml (ASTM D4052) 0.85

Mobil 1 Turbo Diesel Truck 5W-40 is recommended for use in all super high performance diesel applications, including modern low emission engine designs with Exhaust Gas Recirculation (EGR). Made in USA-England
                                ---------------------------------
                                sigur nu e turcesc si bidonul arata asa
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google