Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dar din 6631 de posturi cati au zis ca folosesc dacia oil nu ma refer la elf am eu ce am cu dacia oil o fi bun,cred,dar in nici un caz nu cred ca ajunge pe merite in fruntea niciuni clasament,parerea mea
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• Esantionul nu are nici o treaba cu numarul de posturi din acest topic, daca te uiti mai atent pe rezultatele sondajului vei vedea undeva scris ''Alegatori: 2033''.
      La un nou sondaj sigur nu vor mai vota atat de multe persoane si in mod cert nu vor mai vota aceleasi persoane, in concluzie daca vom avea un nou sondaj , rezultatul acestuia nu va arata schimbarea optiunii in alegerea uleiului ci va arata preferintele unui nou esantion, deci nu pot fi comparate rezultatele.Deasemenea eu sunt de parere ca elf si dacia oil isi vor pastra proportia de 28 % (+-5%) fiecare la un nou sondaj pe acest forum. Daca faci sondajul pe un forum pentru pescari unde e posibil sa ai un esantion format din posesori de logan, wv ,opel, lada etc. rezultatele vor fi cu totul altele.Cine are cateva cunostinte despre sociologie sigur va intelege ce vreeau sa spun.
      Last edited by crull; 9 December 2010, 00:16.

Comment

• Originally posted by crull View Post
        Eu sunt de alta parere, in cazul unui nou sondaj, rezultatul nu va suferii mari modificari, tot dacia oil si elf(nu neaparat ordinea asta) for fi primele doua uleiuri preferate.
        Cred la fel, vor fi doar mici diferente, la general tot cam asa va arata.

Daca tot va(ne) manca de un nou sondaj, sa se faca separat un poll, sau in cadrul aceluaisi subiet un nou sondaj fara sa se renunte la asta.

Comment

• tot dacia oil voi vota. the best!
          sigpic

Comment

• am vazut ca multi pe aici pun inclusiv Castrol pe masini.
            spuneti-mi si mie va rog unde gasesc in Bucuresti ulei Castrol la un pret bun.
            merci.
            VAND STATII AUTO CB. Garantia a doua decenii de experienta radio!

Comment

• pe str.muntii carpati sector 5,ultimul magazin pe stanga.

Comment

• Buna ziua.As vrea sa aflu cateva opinii in legatura cu schimbarea uleiului.Eu am acum in masina Valvoline Synpower 5w-40 cu care am facut 11.000 km.Oare pot astepta pana in primavara adica inca vreo 4000 km sau sa il schimb?Ma gandeam ca daca Dacia oil rezista 15.000 oare Valvoline-ul nu ar trebui sa aiba probleme.Mersul e cam jumate-jumate...afara din oras si in oras.De asemenea ce parere aveti despre vestitele uleiuri aduse din SUA si care sunt la toate magazinele online?A folosit cineva?va multumesc!
                sigpic

Comment

• SynPower este un ulei bun, rezista fara probleme 15 000 km, nu ar trebui sa intampini neplaceri iarna asta cu el.
                  '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by mamba View Post
                    Buna ziua.As vrea sa aflu cateva opinii in legatura cu schimbarea uleiului.Eu am acum in masina Valvoline Synpower 5w-40 cu care am facut 11.000 km.Oare pot astepta pana in primavara adica inca vreo 4000 km sau sa il schimb?Ma gandeam ca daca Dacia oil rezista 15.000 oare Valvoline-ul nu ar trebui sa aiba probleme.Mersul e cam jumate-jumate...afara din oras si in oras.De asemenea ce parere aveti despre vestitele uleiuri aduse din SUA si care sunt la toate magazinele online?A folosit cineva?va multumesc!
                    In principiu sa nu depasesti un an de zile de cand ai uleiul in motor. Ca numar de kilometrii, il poti tine lejer pana la 15.000km.
                    Despre uleiurille USA de pe site-uri online: nu vad motivul pentru care sa cumperi asa ceva. In primul rand nu stii sigur daca uleiul ala nu cumva e "Floriol"
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Va multumesc.Valvoline-ul e din luna iunie.Deci mai are pana la un an.
                      sigpic

Comment

• varianta US
                        Attached Files

Comment

• Nu va recomand DaciaExtraGear in cutie.
                          Nu stiu ce baga ei din fabrica, cert e ca de cand mi-au schimbat uleiu la cutie acum la frig imi agata tr II si III. Dupa ce se incalzeste bine nu mai agata, deci trag concluzia ca e uleiu de vina.

Comment

• In cutie e musai sa bagi 3.2 litri ? 3 litri nu ajung ? Nu e ca la motor cu min si max iar 3.2 e max ? Oricum nu cred ca se scurge tot uleiul de acolo...Parca m-as baga la un Motul 75W80.
                            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• 3 litri e OK.
                              Si eu tot Motul 75W80 vreau sa bag.
                              Ma uitam pe fise, e o idee mai vascos (si la cald si la rece) decat Elf 75W80, sper sa nu fie o problema asta.

Comment

• Salutare...am 182.000 km la dacia mea si la 185 mii urmeaza sa schimb uleiul,va rog sa-mi ziceti ce marka de ulei sa iau...si ce vascozitate sa aiba acesta.
                                Multumesc!
                                Allways on the move ...
                                http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google