Am facut si eu schimbul de ulei si filtre azi.Am pus Mobil 1 esp 5w30.Cam scump mai nou uleiul asta!Sper sa-si merite banii.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Merita banii. Cand am folosit Mobil1 5W30, si dupa 15000 km motoru inca suna bine in forje.
Ca si contra exemplu, DaciaOil dupa nici 3000 km in forje multe aveam ''zgomot de Subaru'' in masina, adica un vumvait gros dupa 4000 rpm, lucru care l-a constatat si alt coleg de forum.
Comment
-
-
Originally posted by darksid3 View PostVezi ca vascozitatea 5w30 nu e recomandata daca ai Dci (Lucru specificat de constructor). Eu nu m-am uitat la motorizarea ta cand am postat acel raspuns. Foloseste 5w40 sau 0w40.
Comment
-
Originally posted by mihai_u View PostEu am luat castrol edge 5w40 turbodiesel ...la cat se schimba uleiul asta ?
Multumesc!
Multumesc!Attached FilesAllways on the move ...
http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg
Comment
-
Intre doua schimburi nu ai ce sa patesti decat daca pui ulei de gatit sau pui prea putin / prea mult Considerand ca in rest motorul functioneaza corect.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by mihai_u View PostAm schimbat uleiul..si surpriza pe mine..ulei cumparat din germania...e facut in EU ..deci pe spate scrie MADE IN EU ! e ok uleiul asta?...ca dupa schimb...sa stiti ca nici o schimbare la sunetul motorului sau la mersul lui!
Multumesc!
Comment
-
nu e primul si singurul produs cumparat din tari cu "apa calda" produs in alta parte.
ex: am avut tricou AC Milan cumparat din italia - made in Romania
un prieten care locuieste in spania are pe masina caucioace conti -made in Romania
si exemplele pot continua.
asa cum s-a mai zis nu conteaza unde se produce atat timp cat e produs de un producator serios dupa reteta originala.sigpic
Comment
-
Da ma intreb si eu daca scrie Made in EU - poate e facut tot in Germania, sau credeti ca daca era facut in Germania sigur se laudau cu asta?Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
Comment