Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am facut si eu schimbul de ulei si filtre azi.Am pus Mobil 1 esp 5w30.Cam scump mai nou uleiul asta!Sper sa-si merite banii.

Comment

• Merita banii. Cand am folosit Mobil1 5W30, si dupa 15000 km motoru inca suna bine in forje.
      Ca si contra exemplu, DaciaOil dupa nici 3000 km in forje multe aveam ''zgomot de Subaru'' in masina, adica un vumvait gros dupa 4000 rpm, lucru care l-a constatat si alt coleg de forum.

Comment

• Originally posted by eurocristi View Post
        Am facut si eu schimbul de ulei si filtre azi.Am pus Mobil 1 esp 5w30.Cam scump mai nou uleiul asta!Sper sa-si merite banii.
        La ce pret ai cumparat M1 ESP 5w30?
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• L-am luat de la un magazin de piese care apartine unui importator direct.A fost 65 RON/l.Uleiul a fost fabricat in 08/10,deci proaspat si este importat din Germania.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
            Vezi ca vascozitatea 5w30 nu e recomandata daca ai Dci (Lucru specificat de constructor). Eu nu m-am uitat la motorizarea ta cand am postat acel raspuns. Foloseste 5w40 sau 0w40.
            Acum am 5w40 in motor de aproape 4000km.Singurul ulei peste 40 viscozitate e 0w50,dar e pentru benzina.Metabond binenteles

Comment

• eu stiu ca 5w30 e ptr benzina da si scrie pe el, recomandat doar pentru motoarele pe benzina

Comment

• Te referi la Logan sau in general?...sunt motoare diesel la care se recomanda vascozitati de 5w30 sau 0w30, nu e cazul Loganului, desigur.

Comment

• Originally posted by mihai_u View Post
                  Eu am luat castrol edge 5w40 turbodiesel ...la cat se schimba uleiul asta ?
                  Multumesc!
                  Am schimbat uleiul..si surpriza pe mine..ulei cumparat din germania...e facut in EU ..deci pe spate scrie MADE IN EU ! e ok uleiul asta?...ca dupa schimb...sa stiti ca nici o schimbare la sunetul motorului sau la mersul lui!
                  Multumesc!
                  Attached Files
                  Allways on the move ...
                  http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

• S-a globalizat tot....oricum nu mai conteaza ce scrie pe spate. Important e sa nu fie facut in magazia din spatele casei.

Comment

• eu ma pregatesc de al doilea schimb cu ulei shell ...
                      nu am avut nici o problema pana acum

Comment

• Intre doua schimburi nu ai ce sa patesti decat daca pui ulei de gatit sau pui prea putin / prea mult Considerand ca in rest motorul functioneaza corect.
                        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Originally posted by mihai_u View Post
                          Am schimbat uleiul..si surpriza pe mine..ulei cumparat din germania...e facut in EU ..deci pe spate scrie MADE IN EU ! e ok uleiul asta?...ca dupa schimb...sa stiti ca nici o schimbare la sunetul motorului sau la mersul lui!
                          Multumesc!
                          Multe produse germane sunt facute elsewhere, cel putin sigur uleiul nu e factu in china, cum sunt multe piese; germania este cel mai mare exportator european , dar cred ca si importator.

Comment

• nu e primul si singurul produs cumparat din tari cu "apa calda" produs in alta parte.
                            ex: am avut tricou AC Milan cumparat din italia - made in Romania
                            un prieten care locuieste in spania are pe masina caucioace conti -made in Romania

si exemplele pot continua.
                            asa cum s-a mai zis nu conteaza unde se produce atat timp cat e produs de un producator serios dupa reteta originala.
                            sigpic

Comment

• Da ma intreb si eu daca scrie Made in EU - poate e facut tot in Germania, sau credeti ca daca era facut in Germania sigur se laudau cu asta?
                              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Nu se laudau. Am un bidon de Castrol pe care scrie numai in germana, engleza apare atat: Made in UE.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google