Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cineva m-a sfatuit sa pun MOBIL SYNT S 5W-40!
    am citit despre el si mi se pare mai bun ...
    Logan - siguranta si incredere!

Comment

• mobil 1 10w40.
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by razvan2007
        cineva m-a sfatuit sa pun MOBIL SYNT S 5W-40!
        Da, e mai bun decat Mobil Super S.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• e mai bun dar dacia recomanda pt logan diesel 10w40
          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• mobil 1 10w-40 pt. diesel

unde se gaseste? ca pe net nu am gasit nimic ... in Bucuresti ma refer
            Logan - siguranta si incredere!

Comment

• Dacia recomanda 10W40 si 5W40 (cititi cartea). Eu as spune 10W40 de la Mobil. Este si MobilS 5W40 (pt varianta diesel)

Fara publicitate.

Comment

• eu am golan pe gaz ?? trebuie un ulei special? sau se gaseste pt motoarele pe gaz? ce ulei imi recomandati la revizie, indiferent de pret???
                sigpic

Comment

• 5W40 full sintetic

Comment

• Cei de la Dacia spun ca uleiul se schimba la 15 000 km sau daca masina face un an si nu apuca sa ajunga la numarul asta de km. Eu am hotarat sa schimb la 7500 km, una la mana, pentru ca nu stia nimeni sa-mi zica cu ce ulei vine masina si am zis ca nu merita sa o "stric" in primii km, si doi la mana, "mai bine mai devreme decat prea tarziu".

ELF 5w40 chiar daca e mai scump.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ...pai Elf 5W40 nu e scump...

Comment

• E mai scump decat ELF 10w40, care cica mi-l recomanda ei in service (Meridian)
                        32 ron litru de ELF 5w40
                        20 ron litru de ELF 10w40
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• foarte scump domne elf-ul ala)

Comment

• Mda...la fel de ''scump'' ca un MobilS 5W40 dar mai ieftin decat un Mobil1 0W50 (52 lei'litru...asta e scump)

Comment

• la 7000km am schimbat uleiul prima oara la logan. de atunci merg cu elf 5w40 sintetic. si sunt super multumit. o sing data mi-am luat teapa cu un schimb cind dupa 5000km s-a aprin becul de ulei. nu mai aveam numic in cartel. era tot mizga pe peretii motorului. fusese luat dintr-un supermarket din bucuresti. am tras ceva ca sa il dau jos
                              dar tot cu tipul asta merg si e ok ma tine 15000 fara pierderi sau consum
                              am 70 000km cu masina , facuti idin martie2006 pina luna trecuta pe 8nov. si din nov sta in service mutilata de bot. saraca

Comment

• M-am uitat la ulei. Dupa 3000 km (la 7500 l-am schimbat) s-a ''bronzalit''. Sper ca e ok...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google