Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai tu cat vrei sa fie revizia? Daca 200-250 ron sunt numai placutele?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai 4 mil m-a costat la IPSO fara placute.
      Daca ma duc la service sa imi schimbe doar kitul de distributie, si restul consumabileleor sa le schimb eu, ies mai bine? aia sunt de acord sa schimbe doar kitul, si in rest sa nu umble la nimic?
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

• Da' n-ai treaba cu ei. Le zici ca faci revizia in alta parte si la ei schimbi doar distributia.

Comment

• O revezie cum e cea de 30 000 la dci la care se schimba uleiu, filtru ulei, filtru aer sa coste 4,5 mil , mie mi se pare enorm. Dar sa mai intre in discutie si distributia???
          Apropo, vezi ca daca esti in garantie nu merge doar dostributia schimbata la un service si restul in alta parte. Au formulare speciale in care e trecut codul reviziei, si pe ea trebuie sa apara absolut tot ce intra la revizia respectiva.daca mai vrei sa faci tu ceva pe langa nu e nici o problema.
          Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

• Pai la 30.000 km se schimba si placutele...

Comment

• In carte la mine scrie la 20 000 km. O sa ma mai uit o data.

Comment

• Da, corect, am gresit eu. Daca nu le schimbi la 20.000 km pentru ca nu s-au tocit, le schimbi la 30.000.

Comment

• Mersi andrei, acu de cand masina nu mai e in garantie, chiar nu vedeam nici eu vreo problema, dar daca si tu zici la fel sunt si mai linistit
                  Don't touch! Never ever steal
                  Unless you're in for the kill

Comment

• In privinta uleiului am ales pentru prima revizie Elf Turbo Diesel 10W40. Poate ca la urmatoarea am sa trec la Castrol...Mai vad eu )
                    sigpic

Comment

• Eu spun sa nu mai schimbi uleiul. Mergi numai pe asta, e bun! Toate sunt pe acelasi ''calapod'', Elf, Castrol, Mobil.

Comment

• Am facut revizia. O carca de bani am bagat ulei Elf 5W40 SXR (de asta mi-au dat ei).
                        Partea buna e ca nici acu n-au schimbat placutele, nici macar nu s-au dus jumatate

Comment

• cu ce ulei vine loganul din fabrica si cu ce caracteristici

Comment

• Dacia Oil (Texaco spun cunoscatorii) 5W40 semisintetic (pe spatele bidonului scrie: fabricat si mbutelia de SC LUBRFIN S.A) Dar e numai imbuteliat de lubrifin

Comment

• nu e 5W30?

Comment

• ...inseamna ca e si mai prost (daca e semisintetic). Inuman.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google