Originally posted by Octavian___28
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Elf, Castrol sau Mobil, toate sunt bune! (5W40)
Daca ai o afinitate pt Mobil (cum am avut eu) ia-ti Mobil si filtru de ulei cumpara-l de la reprezentanta, nu lua altceva (am vazut filtru de ulei cu 7 lei...).
La un test facut de cineva (cu cateva pag in urma am scris) Mobilu' a iesit cu coeficientul cel mai bun (6) apoi Castrolu cu 4,9. Nu stiu ce reprez coefic. asta, dar e de bine, nu de rau
Comment
-
Este ok daca pun in loc de Dacia Oil, un Castrol sau orice altceva 5W40 sintetic, fara sa se "spele" motorul de vechiul ulei? apare vreo problema intre cel sintetic si cel semisintetic? ca ma gandesc ca vechiul ulei curge el cat curge, dar tot mai raman urme... .
Multam. BaftaDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
La service, cand iti schimba uleiu, ti-l ''trage'' afara pe tot cu un aspirator. Pare amuzant, dar asa se procedeaza.
Chiar daca l-ai schimba tu, daca e cald uleiu (obligatoriu) si-l lasi sa se scurga vreo 20 min, te asigur ca totul e ok, raman ceva ''urme'' de la vechiul ulei, dar nesemnificative.
PS: daca te hotarasti sa schimbi uleiu, indicat e sa ramai permanent pe uleiu ales (Castrol sau ce vrei tu sa bagi).
Comment
-
Eu nu va recomand schimbarea uleiului cu "aspiratorul". Daca e ceea ce cred eu (iti baga ceva pe la joja si trage uleiul afara), oricat de mult s-ar stradui nu iti scoate tot uleiul. Am vazut la un prieten dupa ce a schimbat cu metoda asta ca uleiul era negru pe joja imediat dupa ce l-a pus pe ala nou. Asa ca tot metoda clasica e cea mai buna.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28La service, cand iti schimba uleiu, ti-l ''trage'' afara pe tot cu un aspirator.
Comment
-
Originally posted by ROAD EMPIREDap,e un fel de vaccum si il aspira afara! Si la Timisoara tot asa il schimba
Originally posted by vitriolEu nu va recomand schimbarea uleiului cu "aspiratorul". Daca e ceea ce cred eu (iti baga ceva pe la joja si trage uleiul afara), oricat de mult s-ar stradui nu iti scoate tot uleiul. Am vazut la un prieten dupa ce a schimbat cu metoda asta ca uleiul era negru pe joja imediat dupa ce l-a pus pe ala nou. Asa ca tot metoda clasica e cea mai buna.Last edited by andrei; 25 December 2007, 00:07.
Comment
Comment