Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca ma iau dupa sondaj care e mai bun pt 1.6 16v? elf sau castrol?
    Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

• Castrol Edge 0W40 daca vrei cel mai bun ulei, numai pareri de bine, ulei decent care sa-si faca treaba Elf Evolution 5w40

Comment

• nu mai bagati castor in motoare )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eu in cele din urma am ales Castrol edge sport 0w40, este mai scump decat magnatec c3dar cica ar fi mai bun. Asta urmeaza sa aflu pe parcurs desi la cat merg cu loganul... )) sper ca am facut o alegere buna
          PS: Cand fac schimbul este nevoie de vreo solutie pt spalat motorul? ma gandesc sa nu afecteze ca am bagat 0w40 in loc de 5w40 :-?

Comment

• Bagati numai ulei produs la fabrica din Turcia
            sigpic

Comment

• dr_mke: ms mult, o sa ma uit pe eticheta sa fie made in turcia ))

Comment

• In Turcia, Mobil1 are cea mai mare si high-tech fabrica de uleiuri la ora asta.
                Multi se uita pe ambalaj, vad unde-i facut si decid ca nu-i bun

PS > sa ai motorul cald bine si sa-l lasi vre-o 10 minute macar ;a ''scurs''. Nu este nevoie de nici o solutie.

Voi nu va plictisiti sa tot incercati la uleiuri ?

Cine considera ca solicita motorul mai mult decat media, ori pune un ulei mai ieftin si-l schimba mai des, ori pune unul premium care tine fara sughituri intreg intervalul indicat de producator pentru schimb.
                sigpic

Comment

• Sincer eu nu folosesc motorul mai mult decat media ba din contra, foarte rar vede 4-5000ture ) Ideea e ca magnatec c3 i-am pus de la primul schimb si acum vreau sa ii pun ceva mai bun

Comment

• In afara de faptul ca te simti tu bine, practic ce beneficiu ai ? Motoarele astea sunt probate in timp ca fiabilitate, tin mult si bine chiar si cu un semisintetic.
                    sigpic

Comment

• Nu am nici un beneficiu...poate doar in mintea mea stiind ca i-am pus un ulei mai bun. De ceva timp am impresia ca motorul este mai zgomotos, asta fiind principalul motiv pentru care am optat la schimbarea tipului de ulei

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                        nu mai bagati castor in motoare )
                        Da' ce-are bre Castoru' ?

Comment

• Are dinti. Musca din pistoane.
                          Da' eu tot din ala bag data viitoare.
                          Cica se ambaleaza si pe la mine in oras, eu n-am gasit inca locul.

Comment

• Am gasit la mine in oras(Braila) la cineva Motul Xcess 8100 5W40 la 44 lei/litrul si 180 lei 4 litri. Mi se pare foarte scump si aproape de Mobil 1 ESP si Castrol Edge ca pret.

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                              ...............................
                              Cine considera ca solicita motorul mai mult decat media, ori pune un ulei mai ieftin si-l schimba mai des, ori pune unul premium care tine fara sughituri intreg intervalul indicat de producator pentru schimb.
                              Nu-ti sustin afirmatia.
                              Un ulei de buget nu face fata solicitarilor mai intense nici daca e nou/rulat putin, comparativ cu un ulei premium care poate avea si 5000 km rulati.

Asta am observat fara discutii cu DaciaOil cu numai 2000-2500 km rulati, solicitat puternic, e varza.
                              Cu Mobil1 0W40 nici la 10000 km rulati nu aveam probleme de zgomote/rezonante ciudate in cabina.

Originally posted by andreyi View Post
                              Am gasit la mine in oras(Braila) la cineva Motul Xcess 8100 5W40 la 44 lei/litrul si 180 lei 4 litri. Mi se pare foarte scump si aproape de Mobil 1 ESP si Castrol Edge ca pret.
                              Nu numai ca ti se pare, chiar e foarte scump.
                              In mod normal il gasesti la 31-33 lei/litru.
                              Last edited by Octavian; 18 February 2011, 18:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Octaviane, pe LC exista un club ai carui membrii nu folosesc Loganul asa cum au intentionat cei care l-au produs. Din afirmatii de genul celor facute de mine mai sus, membrii clubului sunt exclusi din start.

Tin insa sa-ti spun ca Elf 10W-40 CompetitionST a rezistat la mine-n motor, cu 15.000 km rulati la un test drive in regim de speciala de raliu, si n-am auzit nici un sunet ciudat. Dupa care am cumparat masina si am facut revizia de 30.000 km.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google