Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stiu asta. Vezi un GVO pe spate. Un certificat de conformitate. Faza e ca nu gasesc la vanzare acum, in ambalaj identic, in tot orasul.

Comment

• Cred ca al meu e contrafacut, cred nu stiu sigur, dar de ce banuiesc asta (desi pana acum s-a comportat bine) are dop si nu acea clapeta, lasa spuma pe capacul galben de la tacheti, uneori motorul dupa forje scoate niste rezonante aka Dacia Oil. Probabil il dau jos in primavara chiar daca nu o sa am cu el nici 5000 km facuti, si il inlocuiesc cu Edge 0W40 daca si asta o fi contrafacut eu imi bag picioarele in toate uleiurile. Magnatecul de nou era rosiatic la culoare, pe spate pe eticheta scria si in germana parca, pacat ca nu mai am bidonul sa ma uit atent. Cel putin a rezistat fara sa inghete la - 30 grade C in congelator cand am testat

Comment

• Pai si de unde mama ma-sii sa cumpar eu ulei Magnatec pe care scrie in germana? In zona unde lucrez sunt cred ca majoritatea magazinelor auto din oras si n-am vazut ulei Magnatec cu asa eticheta. Insa cu cod de bare diferit da(am avut de ales intre ulei ambalat in Italia sau Germania). Chiar asa a ajuns tara asta de rahat de nu mai poti cumpara nimic original? Chiar o sa fac poza la bidonul vechi de ulei si daca-mi spuneti ca-i contrafacut i-l arunc pe geamul magazinului de unde l-am luat cu tot cu vanzator.
        Last edited by andreyi; 24 February 2011, 13:37.

Comment

• Elf nu va mai place... luati Castrol la 135 de lei 5 kile, zicand ca ati facut o mare afacere, apoi va plangeti ca tipa si face spume motoru'.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Texaco Havoline este uleiul care l-am folosit de la bun inceput. acum am 105.000km si nu au fost niciun fel de probleme. de fiecare data l-am luat din sevice si mi-au dat certificat de conformitate de fiecare data.
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Da-l in..... pe Elf ca si Evolutionul tin minte cum lasa spume pe acelasi capac. Si Elf si Magnatec mare branza tot fel de proaste sau bune sunt.

Comment

• Io zic ca v'ar trebui cate un ulei special pt. fiecare motor in parte.

Cum mama ma'sii se face ca eu am folosit Elf si la Logan, precum si in Clio, fara sa faca spume motorul??? In conditiile in care nu am stat niciodata "sa'l incalzesc" (chiar daca afara au fost -20 gr. C, i'am dat cheie si am plecat) si a vazut limitare mereu cand a avut ocazia etc.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ei uite nu stiu cum a fost la tine, dar eu pt asta am schimbat Elf-ul pt spume si pt zgomot la turatii mari. Elf n-as tine in motor mai mult de 10 000 km nici Magnatecul original nu l-as tine mai mult de atat, apoi asta contrafacut il dau afara in primavara, macar scap de un stres. Poate am avut parte si de Elf contrafacut, ma duc in Germania si imi cumpar uleiul daca chiar la noi s-a ajuns in asa hal incat nu stii ce cumperi.

Comment

• Eu cred că vă îndreptaţi vertiginos spre o stare patologică numită psihoză.
                    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      In 10.000 de km nu am completat nici 50 de ml, ca nu a fost nevoie. Nu stiu de loturile noi ce sa zic, eu n-am vazut spuma niciodata cand m-am uitat. Pana la urma, Castrol fals o fi , ok, ce va face sa credeti atunci ca nu pot fi si Mobil 1, Motul, Aral etc. falsificate?

Asa arata ambalajul licorii folosite: (e norma A3/B4, nu C3 care se vinde acum in mare parte din magazine).
                      Dupa cum se observa, pe ambalaj scrie doar in germana. Iar capacul nu l-am pozat, dar e specific Castrol, drept cu clapa, diferit fata de cum e la loturile noi.
                      tu de une l-ai luat? la ce bani?
                      Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

• Eu cred ca deja unii sunt acolo, doar ca la celalalt pol.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Gozmin View Post
                          Eu cred că vă îndreptaţi vertiginos spre o stare patologică numită psihoză.
                          Nu e psihoza, chestia e ca nu-mi place sa pun prostii chiar daca nu am motor de Porsche, si atata timp cat imi permit sa schimb uleiul in fiecare luna o s-o fac doar asa de plictiseala. Poate am avut eu ghinion si am prins doar produse contrafacute sau poate nu erau si asa se comporta un ulei normal, trebuie sa faca spuma ca si cum ar avea detergent in el. In fine fiecare face ce vrea cu motorul lui, pune ce are chef cand are chef.

Comment

• salut,
                            azi am sunat la dacoserv , la service, sa aflu daca pot sa ma duc la prima revizie cu uleiul meu + filtru ulei+filtru aer. raspunsul a fost ,, da , dar sa stiti ca avem si noi aici ulei-uri". am intrebat ce imi recomanda pt motorul meu si ce preturi, iar raspunsul a fost astfel:
                            Ulei - Castro slx professional 4l - 160.00 lei
                            Filtru aer - 57 + tva = 5.00 lei
                            filtru ulei - 34 + tva = 43.00 lei

filtrele sunt exagerate dupa mine tinand cont ca pe filtreauto.ro:
                            Filtru aer - MANN-FILTER
                            Cod: C 1858/2
                            Pret: 45 RON

Filtru ulei - MANN-FILTER
                            Cod: W 75/3
                            Pret: 17 RON

de ce sa nu iau de la ei!?
                            de ULEI nu stiu, voi ce ziceti? calitate? pret?
                            multam!
                            Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

• Castrol e un ulei bun. Ideea e ca nu stiti daca ce e in bidon are vreo legatura cu ce scrie pe eticheta. Cine falsifica produse, nu se impiedica in realizarea unui bidon si a unei etichete care fie aproape identice cu cele originale.

Sper sa imi iau din Germania uleiul si filtrele. Preturile sunt cam ca la noi, poate chiar mai ieftin.

Comment

• Daca circuli iarna pe distante foarte scurte si motorul apuca sa stea cateva ore, este normal sa ai o foarte mica cantitate de spuma cauzata de condensul format in partea superioara, capacul distributiei.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google