eu i am bagat castrol magnatec diesel 5w 40; sunt f multumit de el;
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@cristimar: In jur de 120 ron e bidonul de 4L 5w40.
Comment
-
Dupa parerea mea da, de aia si pun numai Elf.
Comment
-
-
Fratilor, eu am motorul de 85 CP DCI. Deocamdata nu am decat vre-o 400km la bord. Dupa 1500 de km vreau sa-l schimb cu Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40. E ok ? Rulez mai mult in oras si merg cu masina zi de zi (lucrez la o firma de interventii).
Nu de alta dar dieselasul toarce supeeer ! Multumesc.
Comment
-
Merita din plin uleiul 0w40, mai ales ca e si Mobil. Deci in concluzie, pune-l. Vrei sa il schimbi tu sau mergi la service?
Comment
-
Vreau sa-l shimb eu. O sa shimb si filtrul de ulei pe care o sa-l iau de la reprezentanta. Daca il schimb la ei or sa rada de mine (ca nu am ce face cu bani ...). Stiu ca uleiul folosit de cei de la Dacia e semisintetic si ca poate duce lejer cateva mii de km, dar dupa rodaj e recomandat shimbarea uleiului (asa am invatat prin liceu). Iar la revizia de 10.000km vin cu acelasi ulei in plasuta si stau cu ochii pe ei (imi iau salopeta albastra si ma confund cu mecanicii).
Multumesc Andrei.
Comment
-
Asa, foarte bine, schimba-l tu, dar filtrul sa fie neaparat de origine (asa cum ai zis) ca sa nu comneteze la 10.000 km ca ai pus alt filtru, asa pun pariu ca nici nu-si dau seama ca ai mai schimbat o data uleiul, daca nu lasi pete.
Comment
-
Originally posted by lau View PostFratilor, eu am motorul de 85 CP DCI. Deocamdata nu am decat vre-o 400km la bord. Dupa 1500 de km vreau sa-l schimb cu Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40. E ok ? Rulez mai mult in oras si merg cu masina zi de zi (lucrez la o firma de interventii).
Nu de alta dar dieselasul toarce supeeer ! Multumesc.
Comment
Comment