Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu mi-am schimbat uleiul singur si am pus 4,3 si este exact la linia de sus pe joja motor dci 85 cai

Comment

• Si ce ulei ai bagat pana la urma?? Ca erai destul de nehotarat.

Comment

• mobil 5w40 full sintetic eram nehotarat din cauza ataor pareri prezente aici alegerea imi apartine in exclusivitate (totusi as vrea sa stiu cu ce ulei vin masinile din fabrica din octombrie incoace)

Comment

• Ai facut o alegere buna.
          PS: ce cheie ai folosit?

Comment

• Originally posted by zett View Post
            Si sa scot din ulei, as putea?
            Sa incerci sa scoti cu o seringa mai mare pe care bagi un furtunel la diametru, iar furtunul il bagi pe la joja.
            Vezi insa ca uleiul se trage cam greu, trebuie sa depui ceva efort.

Originally posted by petroman View Post
            (totusi as vrea sa stiu cu ce ulei vin masinile din fabrica din octombrie incoace)
            Dacia Oil 10W40 sau 5W30.
            Last edited by andrei; 20 January 2008, 23:16.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• nu lam schimbat pe dedesupt sa nu se vada umblat - lam schimbat prin aspiratie + filtru original (mersi andrei de raspuns imi spunea cineva ca au inceput sa puna mobil si imi cam parea rau ca lam schimbat)

Comment

• Nu dau ei banii pe alt ulei, tot Dacia Oil pun in orice Logan nou, fie el Berlina, MCV sau VAN.

Comment

• atunci nu mam pacalit(a scapat ala de bataie iam zis de ce nu mia zis inainte de a face schimbul) numai bine si noapte buna tuturor ne vedem maine daca nu-l enervez pe unul in trafic simi rupe capul

Comment

• Doar intreb: ai bagat sper MobilS 5W40 cu indicativ ''V'' pe bidon, corect?

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                      Foarte bun uleiul asta, dar un Castrol RS 0W60 nu ti-ar place?
                      Da este f.bun, dar cred ca este mai scum decat al meu (200RON cu filtru MANN si taxe transport incluse).
                      Eu am ales Mobil 1 pentru ca apucasem sa folosesc trei ani Mobil S 5W40 (fiind multumit de el) si acum vroiam tot fullsintetic 5W40 de la Mobil 1, dar acest ulei nu il aveau si atunci am optat pentru 0W40 Mobil 1 si pentru ca am considerat pretul f.bun.

Alte observatii, de pe consumul instantaneu:
                      - intr-a doua pe aceleratie pentru a schimba a treia imi ajunge la aproape 3000ture cu un consum instantaneu de maxim 13%, pe cand cu uleiul Dacia ajungea pe la 16% (la acelasi stil de condus).

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post

In 1.4 mpi intra cica 3,3 litri (mi-e greu sa cred practic). Cand mi-am schimbat uleiu mi-au pus 3,1 litri (cu filtru schimbat desigur) si eram putin iritat ca era la maxim maxim nivelu.
                        La mine au intrat 3,1L cu filtru schimbat, la 1,6 benzina si mai am ~2mm pana la maxim (cred cu inca 50ml ajung la maxim), dar il las asa.
                        Am pus 3xmobil1syn0w-40.jpg0,946ml + completat din al patrulea bidon cate putin si controlat.

Atentie cu gramajul la bidon !!!

Comment

• Eu ma apropii de revizia de 20 000 si ma gindeam sa-i pun Elf Excellium ldx 5w-40;am inteles ca ar fi ulei de turatie si mie imi cam place s-o alerg,si sa schimb la turatii mai mari(atunci cind nu sunt cu consoarta).Credeti ca este cel mai bun raport calitate-pret ?(5L~200RON)

Comment

• Raport pret calitate...E bun uleiu, foarte bun. Decat DaciaOil, nici n-as sta pe ganduri (nu ca ar fi un ulei prost...).
                            Eu spun sa-l folosesti linistit si cu incredere.

Comment

• Am sa va spun cum merge dupa schimb,desi s-ar putea sa fiu putin subiectiv pentru ca voi schimba fi filtrul de motorina,si de aer,si deja ma astept la o schimbare radicala(pina acum am folosit Dacia Oil)

Comment

• Chiar o sa fie o schimbare radicala, se aude altfel motorul fata de cum mergea cu Dacia Oil (semisintetic).
                                Si de acum in colo e bine sa pui 5w40 daca ai inceput asa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google