Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inca n-am inceput dar sunt convins sa incep,pentru ca tin mult la masina mea....da saraca tot ce poate si ma simt obligat sa fac la fel.

Comment

• Corect, mai ales daca iti place sa-i dai talpa, obligatoriu un full sintetic.

Comment

• cati litri intra intr-un benzinar??
        sigpic

Comment

• 3,3 L cu schimbarea filtrului de ulei.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• La mine la 3,1 litri era la maxim nivelu...cu schimb filtru. Exact cum a spus si Adrian.

Comment

• hotarati-va
              sigpic

Comment

• Pai dupa carte e 3,3 litri cu schimb filtru, dupa ce am vazut ...e 3,1 si nivelu e maxim...

Comment

• aha, inseamna ca trebuie sa ma rog ca la revizie sa nimereasca mecanicul cantitatea perfecta pt motorul meu daca nu... metoda SIRINGA cum am citit la mai multi de pe forum oricum avem pe meseriasi in service...cand am fost cu o problema la dealer la service am vazut la mecanici dupa ce faceau schimb la ulei la cineva restul ce ramanea il strangeau si cred ca il vindea sau pacalea pe careva cu el
                  sigpic

Comment

• trei schimburi de ulei :primul dacia ,apoi mobi 5w40 (de care nu am fost multumit ) si acum la recomandarea altui mecanic ,
                    LEICHTLAUF SPECIAL LL 5W-30

Modern multi-purpose low-friction motor oil developed according to the latest technology. Unconventional base oils based on HC synthetic technology were combined with the most modern additive technology. Guarantees optimal cleanliness, reduces frictional loss in the engine and provides outstanding protection against wear. The results are savings in fuel and an extended service life for the engine. Tested for turbochargers and catalytic converters.

Operational area: Liqui Moly Low Friction Special SAE 5W-30 currently is mainly required for different Opel gasoline and diesel vehicles as of model year 02. Backwards compatible, enabling use in older Opel vehicles. The motor oil can also be used for other vehicle models provided that the manufacturer's instructions are observed.

Car manufacturer´s approval: API SL / CF; ACEA A3-04 / B4-04; OPEL GM–LL–A025 / GM–LL–B025; MB 229.3; VW 502.00/505.00; BMW Longlife-01

Ce parere aveti de ultimul ??
                    multumesc

Comment

• nu ai fost multumit de mobil? ce ai bagat in el mobil s 5w40? full sintetic??
                      sigpic

Comment

• ca sa fiu sincer nu stiu , sa nu rideti dar la servisul dacia mi-au spus ca e mobil in butoaie mari si mi-au facturat 3.5litri fara sa vad vreun bidon de ulei .ce am scris despre mobil e din factura . nemultumirea e ca la turatii mari se auzea un zgomot metalic ca si cind nu ar fi reglati tachetii cum era la vechea dacie ,acum dupa schimb cu liqui moly (servce privat ), parca i-ar mai fi pus un motor, mi se pare ca zboara ( o fi si din cauza filtrului de aer schimbat )
                        sanatate

Comment

• nu cred ca cei de la service dacia lucreaza cu mobil, din ce am citit pe forum am inteles ca ei lucreaza cu dacia oil sau elf. oricum eu o sa ma duc cu bidonul meu de ulei Mobil S 5w40, si o sa stau cu ei la revizie.
                          sigpic

Comment

• in Iasi la caremil dacia DEALER se foloseste si mobil la pret dublu fata de magazin (dar trebuie sa stai langa "meserias"altfel til vinde la altul)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• macar daca te taxeaza dublu sa te lase sa vezi ce iti mestereste ala la masina la revizie
                              sigpic

Comment

• daca cunosti pe cineva te lasa daca nu teapai aranjata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google