Tocmai am intrebat la un service dacia dc ma lasa sa vin cu uleiul meu la revizie,si mi-au raspuns"categoric nu,cit e in garantie".am zis ca vreau elf excellium ldx si au zis ca au si ei la 270 lei 5L fara tva iar in Metro e 170 tva inclus....mai zici sa mai faci revizia la ei...
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gabriel, iti garantez ca-ti vor face revizia daca vi cu uleiul cumparat de tine si nu (!) pierzi nici o garantie, ia Elf Excellium din magazin unde are un pret rezonabil si nu vor avea ce comenta. Ei comenteaza ca sa-si vanda si marfa din reprezentanta.
Nu ei fac legea, din pacate orice reprezentanta e reprezentata prin oameni (cum suna)...si unii oameni strica imaginea.
De ce in Arad spre ex. nu au nici o treaba cu ce ulei bagi? Numai sa respecte indicativul si cam atat, la inceput mai comentau si ei, dar acum e ok. Pe viitor sunt convins ca asa va fi si la alte reprez. Dacia.
Comment
-
Deci NU ai cum sa renunti la garantie pt ca nu o pierzi daca vi cu uleiul tau. Astia in service daca aud de VoceaClientului se apuca repede de treaba.
PS: mai ales ca vrei sa bagi Elf care e agreat de Dacia. Deci n-au ce face, decat sa ti-l bage.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostDeci NU ai cum sa renunti la garantie pt ca nu o pierzi daca vi cu uleiul tau. Astia in service daca aud de VoceaClientului se apuca repede de treaba.
PS: mai ales ca vrei sa bagi Elf care e agreat de Dacia. Deci n-au ce face, decat sa ti-l bage.
Comment
-
bagat mol magnatec 10w40 dupa ce scos Dacia jaf oil!!
Motorul mergea mult mai bine dupa primii 10k km..Acum la 20k km am pus tot castrol si absolut nici o problema, nu fum , ok pe calculator!
Garantia se pierde in momentul cand se poate cosntata ca din cauza produselor clientului s-a produs defectiunea respectiva- motorul praf din cauza uleiului "neagreat" de dealerul prapadit???!!mai degraba din cauza Dacia Oil..)
Eu nu as compara 5L Castrol cu 130Ron cu 270Ron Elf!!!E enorm de mare diferenta de bani iar ca si performata nu cred ca poate cineva sa probeze asta!
Recomand Castrol!
PS. Nu am mai avut alt diesel pe mana decat golanul de 70CP!!BAFTA
Comment
-
Atentie ca n-ai citit tot (din magazin e in jur de 1 mil jumate un ElfExcelliumsi-ti spun ca e bun!).
Nu e cazul sa facem publicitate si sa suntinem ca ''asta!'' e cel mai bun ulei. Dacia Oil NU e un ulei prost, fi sigur ca nu l-ar fi pus in motor. Cum am mai spus, daca putem sa bagam altceva mai bun, de ce sa nu o facem...
Eu sunt pt. uleiuri full sintetice , fie ele Elf, Castrol sau Mobil. Toate astea sunt f bune. Ca tu ai ales Castrol si eu Mobil...cred ca e doar o treaba de preferinta asa...dupa nume, nu neaparat dupa ce caracteristici tehnice ofera (sunt cam pe ''acolo'' toate).
Comment
-
@PENTRU Octavian28
Originally posted by Vicol Gabriel View PostTocmai am intrebat la un service dacia dc ma lasa sa vin cu uleiul meu la revizie,si mi-au raspuns"categoric nu,cit e in garantie".am zis ca vreau elf excellium ldx si au zis ca au si ei la 270 lei 5L fara tva iar in Metro e 170 tva inclus....mai zici sa mai faci revizia la ei...
Desigur singurul rationament pt dacia oil e asta..ca daca l-au pus inseamna ca e cat de cat bun!dar asta pe mine nu ma incanta cand stiu ca dupa ce iese masina din garantie poate mai am un pic si se duce si motorul!!
Ideea e sa fie altceva decat dacia..ca vad ca principiul prost si romanesc se aplica always!!cel putin asa zic eu!Fiecare cum il taie buzunarul si capul! Eu sustin cat de cat Castrol pt ca l-am folosit de la 10.000 la 20.000 de km, nu am mai condus diesel si treaba merge brici!Asta doresc la toata lumea cu sau fara dacia oil!
PS.Nici gand de publicitate!!Daca tu zici ca e bun Elf Excellium si ai probat inseamna ca e ok!Il punem la "Good oil list"
Comment
-
Eu nu as compara 5L Castrol cu 130Ron cu 270Ron Elf!!!E enorm de mare diferenta de bani iar ca si performata nu cred ca poate cineva sa probeze asta!
Pai uite ce ai scris tu aici. L-ai luat din reprez. sau? El a spus ca 270 e la reprez si un mil 700 la magazin, dar gaseste si mai ieftin.
Spune ce Castrol ai si-ti arat imediat daca e mai superior.
Comment
-
10w40 B3 5Litri bidonu!luat de la magazin!
Pai de ce ziceam de Vicol...ca astia de la dacia trag tzepe!!!
Si cum imi arati ca e mai superior..daca exista termen "mai superior"?Eu nu stiu ca poti sa arati tu sau orice altcineva ca e un ulei "mai superior"?!
Toate sunt bune..dar unele sunt ceva peste altele!!
Eu unul nu sunt lamurit ca full sintetic e bun pt logan deoarece dacia oil nu cred ca e full sintetic!!So!
Comment
-
Pai in primul rand al tau e semisintetic...al lui e full sinteteic. Am sa incerc atasat sa-ti pun datele tehnice, poate te lamuresti, daca sti sa le interpretezi. Chiar si la omologari si toate cele...
PS: la omologari cred eu ca Mobil 5W40 sta cel mai bine. Al meu are si B4 ce al tau...no way...
Comment
-
tu compari 5w40 cu 10w40???fii serios!
sunt deja doua chestii diferite!dar nu mai lamurit...semi sau full..ca dacia asa recomanda nu??diferenta intre ele e de temperatura la care merg parca?!!
e ca si cum ai pune ulei de masline in fasole cand nu e nevoie decat de ulei de la bunica!!
Si eu nu am incredere in Renault- a se intelege ca nu inghit tot ce imi servesc ei..
PS:daca mai vii cu materiale de acum 6 ani...sa stii ca am dubii deja??aloo..exista si gps in romania si cred ca s-a descoperit telefonul mobil pe post de ceas!Suntem deja in 2008 amice!
Exista si magnatec 5w40 B4 asa ca nu vad cu ce e "mai superior" elf exceliumul tau!
Comment
-
Alo...''amice'' tu ai Castrol 10W40 si el Elf 5W40. Compar cu ce ai spus tu ca ai in motor. Si dupa 20k spui ca merge ''brici''. Normal, si sa bagi ulei mineral, dupa 20k tot ''brici'' merge.
Daca imi permit bag ce e mai bun pt motor.
Datele sunt reale. Ce ai tu, e demult uleiu asta...e bun, n-am spus ca nu e bun, dar nu e mai bun decat un Elf 5W40.
Comment
Comment