Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am fost de fata la golirea uleiului, a stat la scurgere vreo 4-5 tigari ... deci mai mult decat suficient. si daca nu ma insel era si 20w40....destul de gros, pe placul berlinei...
    inainte a avut aral...

Comment

• ''Dijaba'', mai mult ca sigur ca i-a ramas vreo 100 gr. din vechiul ulei. In mod normal cand faci un schimb de ulei (cu SAE asa diferit) trebuie sa sacrifici 1 - 1,5 litri, adica golesti uleiul vechi, bagi 1 - 1,5 litri de asta nou, il lasi sa merga cateva minute si faci din nou golire, apoi pui uleiu nou.
      5W30 nu face frisca, de asta te pot asigura

Comment

• salut. eu am un logan 1.6 MPI din iunie 2006. in cartea tehnica a masini imi sunt recomandate 2 tipuri de ulei : 10W40 sau 5W30 (normal dacia oil) eu am bagat 5W30 Mobil 1 la service. acum vine a 2-a revzie si as vrea sa-i pun tot mobil 1 dar 5W40. ce ziceti se merita???
        sigpic
        The MVP

Comment

• NU.
          Banuiesc ca la primul schimb ai bagat Mobil1 5W30 ESP Formula, corect? Daca da, mergi cu incredere pe asta, altul mai bun nu gasesti. Parerea mea.

PS: Nu mai scrie bolduit.

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
            NU.
            Banuiesc ca la primul schimb ai bagat Mobil1 5W30 ESP Formula, corect? Daca da, mergi cu incredere pe asta, altul mai bun nu gasesti. Parerea mea.

PS: Nu mai scrie bolduit.
            pai am bagat Mobil 1 FE (fuel economy) parca, nu cred ca era ESP.deci sa caut 5W30 ESP ???
            sigpic
            The MVP

Comment

• Ai pus MOBIL SUPER FE SPECIAL, e foarte bun. Pune tot din asta, ca e un ulei de inalta performanta, rezistent la forfecare.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Decat asta, parca as prefera un Mobil SyntS 5W40, doar o parere.

Comment

• Octavian__28: Matale ce ulei folosesti de e asa bun si asa perfect pentru loganul tau ?

Comment

• Ha ha ha...e un ulei suuuper special, creat in laboratoarele Loreal Paris

Mobil S 5W40, e mai bun decat DaciaOil

Comment

• Pai ce sa va zic, eu am un stil mai agresiv de condus, turatii mai ridicate, si mers zilnic in acest mod, cand imi permite traficul :P. ce sa aleg? Eu cu Mobil 1 5W30 FE m-am inteles zuper, 5W40 nu stiu cum e.
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• Pai e bun si Mobil FE 5W30. Diferenta ar fi ca Mobil S 5W40 e full sintetic(fata de 5W30 care e semisintetic) si are o vascozitate ceva mai ridicata , 5W40 e numai cu vreo 3-4 lei mai scump/litru.
                        Parerea mea este ca 5W40 e o idee mai bun decat 5W30, strict dintre cele doua as merge pe Mobil S 5W40 (ceea ce si am acum in motor).

Comment

• Salutare baietzi,
                          vreau sa schimb si eu uleiul si am ceva probleme in a alege, poate putati sa-mi dati si mie niste sfaturi.
                          as vrea ceva de genu' :
                          - Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W-40
                          - ELF EXCELLIUM LDX 5W40
                          - Castrol GTD Magnatec 5W-40
                          - MOBIL SYNT S 5W-40
                          , stiu ca toate sunt apropiate ca performante, vroiam sa stiu daca ati folosit si voi si ce impresie au lasat uleiurile astea ( ... tare greu cu alegerea unui ulei)
                          .. apropo .. 1,5 DCI (85 cp)

Comment

• Din cele mentionate ti-as recomanda Castrol Edge.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pt. Andrei: Salut, am o nelămurire, am văzut că recomanzi pt. benzinare - de la Castrol - 5W 40. Mie mi-au pus ăştia de la Dacia la schimbul de 15.000 km 10W 40(Castrol Magnatec). Pentru schimbul de 30.000 km vreau să pun exact ce e mai bun de la Castrol, ce-mi recomanzi?
                              Mulţumesc pentru răspuns!

Comment

• Am si eu o intrebare?
                                Am cumparat un ulei Dacia insa nu are holograma.Pe bidon scrie ca este facut la Brasov pentru Dacia-Renault.
                                Credeti ca o sa refuze astia de la Dacia-garantie sa il foloseasca si o sa imi impuna ei unul pe care il au acolo?
                                Merci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google