Motor 1.5DCI 70Cp,Castrol Magnatec Diesel 5W40 la revizia de 10.000Km
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dorutu View PostPentru schimbul de 30.000 km vreau să pun exact ce e mai bun de la Castrol, ce-mi recomanzi?
Ia un Magnatec 5w40, nu 10w40, ca e semi-sintetic.
Originally posted by Ionut TWY View PostAm cumparat un ulei Dacia insa nu are holograma.Pe bidon scrie ca este facut la Brasov pentru Dacia-Renault.
Comment
-
Un astfel de ulei pt. un motor de Logan poti folosi doar pt. linistea ta sufleteascaCrede-ma ca nu va ajunge in situatii de maxima exploatare, temperatura si presiune!E ca si cum ai folosi un Ferrari prin centrul Bucurestiului la ora de varf....tot cu 15 km/h mergiIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
E un ulei care respecta indicatiile producatorului... si mai mult, poate oferi niste vascozitati (si le mentine) care numai un ulei 5W40 sau 0W40 (super ''anabolizat'') le poate oferi.
PS: in principiu cam o ''calc'', obligatoriu ceva bun in motor.Last edited by Octavian; 17 March 2008, 22:11.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostCel mai bun e Castrol Edge 5w30. Dar e cam 200-250 lei bidonul de 4L, deci cam scump zic eu.
Ia un Magnatec 5w40, nu 10w40, ca e semi-sintetic.
Uleiul Dacia Oil nu se face la Brasov, deci e fals.
Comment
-
Andrei ,vad ca ai recomandat Castrol Edge 5w30 .M-am interesat pe site la Castrol si am vazut ca pt dacia 1.4mpi e recomandat edge 0w-30.M-am interesat si de preturi Castrol EDGE 5W-30 4L 250ron iar Castrol EDGE 0W-30 1L 60ron.In concluzie ce imi recomanzi pt 1.4 mpi pt ca eu as opta pt 0w-30.Multumesc.http://www.oilshop.ro/uleimotor/inde...lguide=castrol
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View Post
PS: in principiu cam o ''calc'', obligatoriu ceva bun in motor.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Sau Texaco, daca mergi la Auto Europa...
Comment
Comment