Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ar fi trebuit inainte sa faca schimbul sa spele putin baia de ulei cu o solutie speciala, sa nu faca spuma.

@Ionut TWY: In regim normal e destul de bun, vara. Iarna e cam nasol ca are vascozitate mare, chiar foarte mare fata de alte uleiuri.

@owner: E Lubrifin, cum s-a mai zis. Si posibil sa scrie Texaco pe bidon, dar tot Lubrifin e.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Intradevar dacia oil 10w40 pret 20 lei / L cred ca e semisintetic si nah pt 10.000 km e ok in regim normal
      si havoline e 45,60 parca L si banuiesc ca e sintetic sau ful
      sigpic

Comment

• A folosit careva acest ulei:http://www.uleiuri.ro/product_info.p...0495b10f6e5348

Comment

• Mobil 1 ( nu mai stiu cum ii zicea ) fullsintetic....0w 40 cum e?
          sigpic

Comment

• E bun. In general, ce e cu 0wxx sunt foarte bune.

Comment

• Am facut rost de Mobil1 5W30 (ESP formula) si vreau sa stiu daca e bun la Logan.
              Cum iti dai seama daca e original sau nu pt. ca unele au dop auriu , altele gri?

Comment

• Poate sa aibe orice culoare, dopul, si sa fie contrafacut!Conteaza mult de unde l-ai luat!In rest uleiul e beton!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Stel;ian: Am facut rost de Mobil1 5W30 (ESP formula) si vreau sa stiu daca e bun la Logan.
                  Cum iti dai seama daca e original sau nu pt. ca unele au dop auriu , altele gri?

Asta e cel mai bun din gama Mobil1 (de ultima generatie, echilibrat din toate p.d.v., mai ales ca Dcaia foloseste de la prima umplere indicativul 5W30).
                  Ce e Mobil1 au dopul auriu, ce e Mobil (fara 1) au dopul gri, nu are legatura daca e original sau nu.
                  Toate sunt produse sub licenta.

Comment

• Stiu ca este bun (12euro f. TVA), dar vreau sa stiu daca e bun si pt Logan. Ma gandesc sa nu fie prea subtire de la cifra (5w''30'') si sa apara zgomote la motor.
                    Mai ales ca multi am vazut ca folosesc 5W40.
                    In catalogul lor de la mobil este indicat pt. Jaguar X-Type 2.2.
                    La prima revizie i-am pus 5W40 si dupa 5000km parcursi mi se pare cam inchis la culoare. Acum ce sa zic poate isi face treaba bine si curata motorul. Am luat-o la 11.000km si nu stiu ce a fost in ea.

Comment

• Si io trebuie sa schimb uleiu peste cativa kilometrii ...m-am gandit intre :
                      -Mobil1 0w40,
                      -Mobil1 Super Synth 5w30 sau 40 ( am uitat )
                      -Castrol Magnatec 5w40 ..

ce parere aveti ??? Care sa il aleg?? ms
                      sigpic

Comment

• Mobil1 ESP Formula 5W30 nu e ''subtire''.
                        In comparatie cu Dacia Oil 5W30 sau Elf 5W30, are o vascozitate net superioara.
                        Nu e bine sa fie nici prea vascos, nici prea subtire. De asta spun ca 5W30 de la Mobil e mai complet decat multe altele, ma rog, are pretul lui.

Comment

• Originally posted by dorutz View Post
                          ce parere aveti ??? Care sa il aleg??
                          Mobil/Mobil 1 0w40.

Comment

• Uita ca mobil in sondaj a sarit usor pentru castrol( eu am o foarte buna parere desore mobil 1 si asteptam acest moment ) totusi nustiu cum de dacia oil e pe primul loc - voteaza si fabrica? Cred ca mai prost ulei nu e

Comment

• Deci raportat la nr de masini logan, daca ar fi sa generalizam, consider un dezastru 28-29% pt. Dacia Oil. Noroc as spune ca mai e si Elf care recomanda Dacia si se mai ''scoate''.
                              Intre Castrol si Mobil nu cred ca e vreo batalie, fiecare opteaza pt. un brand sau altul din motive diferite, nu neaparat ca unul e net mai bun decat celalalt, amandoua sunt ok (eu am mers pe Mobil pt ca am avut in vechea Dacie si mi-a placut cum am mers).
                              La Castrol imi plac bidoanele ca-s mai faine...

Comment

• Pai pune mobil in bidoane de castrol si sa vezi ce multumit ai sa fii - GLUMEAM - eu si pe masinile de servici foloses Mobil si e super OK fara nici o rezerva de parere

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google