Da Surule...ne speriem noi de uleiuri care au 0W... sau 5W... pentru diesel ca e prea ''subtire''. Idei preconcepute as spune, idei in care trebuie sa recunosc acum ceva timp am crezut si eu, pana am stat de vorba cu oameni care se ocupa numai cu asa ceva (am eu o ''goanga'' cu uleiurile) + exemple clare (cum ai spus si tu!) de dieseluri care folosesc 0W40 de la primii km si la juma' de milion de km merg brici, fara sa pape gram de ulei.
In timp se vede calitatea unui ulei, acum cat sunt noi, 100-200000 km toate merg bine.
De aia mai bine ma zgarcesc la ceva bere (o data la 15000 km ) si bag ulei de calitate.
PS: Alin - te duci si tu ca tot omu' la 10000 km si ii faci un schimb de ulei, cu uleiu lor nu te costa mai mult de 150 de lei (pt. ca nu e revizie, doar schimb ulei + filtru, eu am schimbat la 7500 ca are revizia la 15000).
In timp se vede calitatea unui ulei, acum cat sunt noi, 100-200000 km toate merg bine.
De aia mai bine ma zgarcesc la ceva bere (o data la 15000 km ) si bag ulei de calitate.
PS: Alin - te duci si tu ca tot omu' la 10000 km si ii faci un schimb de ulei, cu uleiu lor nu te costa mai mult de 150 de lei (pt. ca nu e revizie, doar schimb ulei + filtru, eu am schimbat la 7500 ca are revizia la 15000).
Comment