Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da Surule...ne speriem noi de uleiuri care au 0W... sau 5W... pentru diesel ca e prea ''subtire''. Idei preconcepute as spune, idei in care trebuie sa recunosc acum ceva timp am crezut si eu, pana am stat de vorba cu oameni care se ocupa numai cu asa ceva (am eu o ''goanga'' cu uleiurile) + exemple clare (cum ai spus si tu!) de dieseluri care folosesc 0W40 de la primii km si la juma' de milion de km merg brici, fara sa pape gram de ulei.
    In timp se vede calitatea unui ulei, acum cat sunt noi, 100-200000 km toate merg bine.
    De aia mai bine ma zgarcesc la ceva bere (o data la 15000 km ) si bag ulei de calitate.

PS: Alin - te duci si tu ca tot omu' la 10000 km si ii faci un schimb de ulei, cu uleiu lor nu te costa mai mult de 150 de lei (pt. ca nu e revizie, doar schimb ulei + filtru, eu am schimbat la 7500 ca are revizia la 15000).
    Last edited by Octavian; 6 April 2008, 17:18.

Comment

• Mersi Octavian!!
      Nu au zis nimic aia de la Verbita ca ai mers asa repede sa schimbi uleiul?

Comment

• Ba da. M-au intrebat de ce vreau sa schimb asa devreme uleiu? (m-am dus cu uleiu' meu, n-au comentat absolut nimic de ulei). Si am replicat: dar ii fac ceva rau..? Si nenea mecanicu: ''a nu, e ok, numai de aici inainte ar fi bine sa mergeti numai pe uleiu' asta care il bagati acum''.
        Niste meseriasi as spune, pana acum s-au comportat exemplar.

Comment

• Ok.Si cu ce ulei ai mers?
          Filtru l-ai cumparat tot tu,nu?

Comment

• Nu, tot ce tine de filtre ii las pe ei sa puna, doar uleiu' meu (manopera a fost 36 de lei cu tot cu filtru la 7500 km si la 15000 km a fost 147 lei).

Eu sunt fan Mobil, dar foarte bine poti sa mergi cu un ELF (agreat de Dacia), sau Castrol.

Comment

• Am inteles!!!
              Mersi mult pt sfaturi!!!!

Comment

• Ce ziceti de uleiurile astea pentru motoarele pe gaz ?? Or fi bune ?? Http://www.simbolauto.ro/index.php/p...e_total/sc/170
                sigpic

Comment

• Tu vrei sa faci reclama sau...?
                  Daca nu, atunci iti spun ca nu exista un ulei special pt motoare gpl...

Baga un ulei de calitate si face toata treaba.

Chiar, parca se laudau posesorii de gpl ca are uzura mai mica cu gaz...cum e defapt?

PS: daca posedam ceva banuti imi puneam o instalatie profi de gaz.
                  In concluzie, nu baga in seama tampenii.

Comment

• Nu fac reclama, ma intereseaza daca e bun...am gpl

eu am bagat in masina la prima revizie mobil synt s 5w40 si acum ma pregatesc de a 2
                    sigpic

Comment

• Eu folosesc ulei Havoline 5w40, il skimb din 8000 in 8000 km, sunt f multumit de el si il fac rost de la cineva la un pret super ok
                      sigpic

Comment

• Castrol GTX9 Magnatec 5W30

Comment

• Ca tot vorbiti de uleiuri , as vrea sa deschid un nou subiect dar fara sa deschid un nou topic...
                          ce parere aveti voi de magneti pe busonul de ulei? Atat la motor cat si la cutie?
                          pot face ei rau? Ca daca fac bine parerile sunt impartite , dar rau pot face?

andrei , am auzit ca busonul de la cutie e magnetizat e adevarat... un sfat ceva...

sigpic

Comment

• castrol

Sal... in curand o sa ma duc si eu la revizia de 10.000 de km cu loganul meu 1.5 dci si as vrea sa aflu niste pareri despre uleiul p care o sa i-l pun. M-am gandit la Castrol gtd magnatec 5w40 sau Castrol magnatec 5w40. Pe oilshop.ro am gasit numai prima varianta dar am auzit ca e mai buna a 2... Stie cineva care e diferenta ?

Comment

• Cucs: Castrol fara gtd , nici eu n-am auzit lucruri bune despre el.

Sonykel: io zic ca nu-i buna treaba cu busoanele magnetice.
                              Adica se poate la motor sa faci rau. Impuritatile se retin in filtru si gata.
                              Daca pui buson de golire magnetic se poate sa traga toate impuritatile in zona gaurii, dar la golire sa-ti ramana pe fundu' baii ceva impuritati. Asa cred eu

Comment

• Salut. Voi face si eu primul scimb la 15000 si m-am hotarat sa folosesc Mobil 5w40,pt ca mi-a fost cel mai recomandat.Din cate mi-am dat seama de pe la voi, se poate folosi si un ulei adus personal, ca-mi faceam probleme ca asi putea pierde garantia daca nu folosesc ce-mi da ei la service. Am citit pe undeva pe forum, ca motoarele vin din Spania deja cu uleiul in ele. Stie cineva ce ulei ar fi? Ca la mine s-a comportat axcelent pana acum motorul. Cel putin n-a consumat nimic. Sau aproape nimic, dar oricum nivelul e ok! Acum am11000, am mers cu masina normal, mai mult pe gpl, cate-odata mai sportiv, dar vreo 7mii numai in atostrada cu100-140km/h. Oricm in primii 3mii, niciodata peste 3000rot/min. Stie cineva ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google