Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca e asa, si mai zic vreodata asta, suni cu ei de fata la VC si pui telefonul pe speaker sa auda si ei ca poti sa vii cu orice ulei, cu aceleasi caracteristici.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Dacia Oil e de fapt lubrifin?

Mi-am schimbat uleiul la masina si negasind Dacia oil unde am fost, vanzatorul mi-a recomandat Lubrifin versus premium 10w40 care venea si cu filtru romcarbon la 50 lei 4 litri.Mi s-a spus ca in bidoanele de Dacia Oil e de fapt Lubrifin cu care Dacia are parteneriat.Am cumparat uleiul si l-am pus deja in motor.Dar vreau sa stiu daca e adevarata chestia.Pe unde am mai intrebat nimeni nu stie nimic.Multumesc

Comment

• Da, confirm ca Lubrifin e uleiul din bidoanele Dacia Oil. Dar de ce ai mers pe uleiul asta? Din considerente financiare?

Comment

• Din cauza ca Dacia recomanda Dacia Oil (Lubrifin),din considerente financiare,din cauza ca Lubrifin a fost reconstruita de la zero si cumparata de Total Franta.Poate fi un ulei rau si produce stricaciuni la motor?

Comment

• Stricaciuni nu produce la motor, nici un ulei foarte bun nu e. Eu in general ma feresc de uleiurile semi-sintetice si mai ales Romanesti, din considerente de calitate.

Comment

• Ce ulei ieftin si bun recomanzi?

Comment

• Elf 5w40, e in jur de 110 lei bidonul de 4L.

Comment

• Multumesc pentru informatie

Comment

• Hi hi, ieftin si bun
                    Nici Elfu nu prea mai gasesti la 4 litri sub 130-135 lei. Cam pe acolo se invarte.

Comment

• In Selgros eu am vazut cu 110 lei.

Comment

• In Carrefour gasiti ulei bun si ieftin ;)
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Elf 5w40 este un ulei foarte bun pentru Dacia, iar Duralube sa nu folositi nici cand masina ar avea 400000 km. E o mare teapa si am stricat un motor din cauza unui astfel de ,,tratament"

Comment

• Si nici alti aditivi de genul, mai bine se pune un ulei scump decat aditivi.

Comment

• In prima faza eram hotarat sa folosesc aditivi (tratament) insa am postat aici si nu a zis nimeni ca ebun asa ca am mers pe uleiul de la ei castrol sper ca e bun. merci celor care mi-au zis sa nu folosesc aditivi.

Comment

• Ai mare grija la Castrol, unele sunt produse si imbuteliate in Turcia. Castrol Edge bidon de 3L, adus din Germania = 80ron. Daca ai posibilitatea sau pur si simplu ai un prieten care face des Germania, roaga-l sa-ti cumpere de acolo, fa schimbul si vei vedea diferenta intre Castrolul de aici si ceea ce se comercializeaza acolo.

Parerea mea ( nu e obligatoriu sa fie cea buna), este ca uleiul Elf si Motul sunt cele mai bune pentru Dacia si nu numai. Din surse sigure stiu ca acestea se produc si se imbuteliaza doar in Franta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google