Daca e asa, si mai zic vreodata asta, suni cu ei de fata la VC si pui telefonul pe speaker sa auda si ei ca poti sa vii cu orice ulei, cu aceleasi caracteristici.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dacia Oil e de fapt lubrifin?
Mi-am schimbat uleiul la masina si negasind Dacia oil unde am fost, vanzatorul mi-a recomandat Lubrifin versus premium 10w40 care venea si cu filtru romcarbon la 50 lei 4 litri.Mi s-a spus ca in bidoanele de Dacia Oil e de fapt Lubrifin cu care Dacia are parteneriat.Am cumparat uleiul si l-am pus deja in motor.Dar vreau sa stiu daca e adevarata chestia.Pe unde am mai intrebat nimeni nu stie nimic.Multumesc
Comment
-
Da, confirm ca Lubrifin e uleiul din bidoanele Dacia Oil. Dar de ce ai mers pe uleiul asta? Din considerente financiare?
Comment
-
Stricaciuni nu produce la motor, nici un ulei foarte bun nu e. Eu in general ma feresc de uleiurile semi-sintetice si mai ales Romanesti, din considerente de calitate.
Comment
-
Elf 5w40, e in jur de 110 lei bidonul de 4L.
Comment
-
In Selgros eu am vazut cu 110 lei.
Comment
-
Si nici alti aditivi de genul, mai bine se pune un ulei scump decat aditivi.
Comment
-
Ai mare grija la Castrol, unele sunt produse si imbuteliate in Turcia. Castrol Edge bidon de 3L, adus din Germania = 80ron. Daca ai posibilitatea sau pur si simplu ai un prieten care face des Germania, roaga-l sa-ti cumpere de acolo, fa schimbul si vei vedea diferenta intre Castrolul de aici si ceea ce se comercializeaza acolo.
Parerea mea ( nu e obligatoriu sa fie cea buna), este ca uleiul Elf si Motul sunt cele mai bune pentru Dacia si nu numai. Din surse sigure stiu ca acestea se produc si se imbuteliaza doar in Franta.
Comment
Comment