Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si ce daca se imbuteliaza in Turcia???
    Eu chiar respect daca scrie pe bidon ''Made in Turkey'', decat sa scrie (cum scrie pe toate) Made in UE...sincer nu vad vreo problema, UE, habar n-ai unde e facut.

Elf, m-am uitat la Selgros, Praktiker (e mai scump la Praktiker) scrie ''Made in UE''.
    A trecut de mult treaba cu francezii, ca toate piesele sunt originale, la fel si cu uleiu'.

PS: sa nu uitam ca Clio berlina se face in Turcia si asta de multi ani (7 ani de cand stiu eu).

Comment

• @BlackRally 71: Si as mai adauga si Mobil, care sigur e facut in Belgia.
      @Octavian___28: Elf Evolution e facut in Franta, nu stiu pe ce bidon te-ai uitat tu, poate numai unele modele sunt facute in Franta si restul in alta tara.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Eu m-am uitat la 5W30 si 5W40 (daca mergi afara si ai curiozitatea sa te uiti la uleiuri vei vedea ca TOATE sunt Made in UE)

PS: Mobil 5W40 e Made in Turkey. O fi el din Belgia, dar ca subproducator, e Turcia.

Comment

• Salutare !

Valvoline e cel mai bun producator de uleiuri (Olanda-tara de origine)...intrati aici si alegeti-va uleiul potrivit pt masina ta.... http://www.valvoline.com.ro/default.asp?Opt=consilier
          si dati Start Aplicatie....

Comment

• Frumoasa aplicatia, aici vedem cat sunt de diversificate uleiurile si daca producatorul spune un tip de ulei nu cred ca spune degeaba. (gen 10W60 pt Ferrari, NICIDECUM pt Logan cum spuneau altii, NU avem motor de Ferrari)

PS: Havoline, sigur Olanda??? Nu cumva Belgia?

Comment

• Valvoline..nu Havoline ..e sigur Olanda...( am folosit pe dacia 1310...motorul functiona excelent..pe logan inca nu am folosit..e nou debia are 1300 km...dar cu siguranta o sa-l folosesc.)...

Comment

• Da scuze, e sigur Olanda.
                Lasa-l pt. altu' mai bun.
                Au un 5W30 FULL sintetic?

Eu as merge pe Castrol, Mobil, Elf...ceva bun

Comment

• Mobil 1 5W30 SuperSyn 35 RON / L
                  Depaseste cele mai inalte standarde pentru motoarele pe benzina de performanta sau standard. Interval de schimb 25,000 KM, dar il schimb la 15000.

Comment

• Nu prea depaseste nici un standard, ca e semi-sintetic...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• va trebui sa te contrazic andrei

aici sunt specificatiile
                      si aici

Comment

• Yap...bun pt. americani (vad ca are SM, inalta cerinta) dar pt. europeni vad ca lasa de dorit, in sensul ca abia are un A1 si B1, de ce oare...?
                        Deci DEPARTE sa depasesca cerintele de pe piata europeana, pe multe dintre ele nici macar nu le atinge.

Nu spun ca nu e bun (fata de Dacia Oil e incomparabil - asta tot A1 are).

Ce depaseste intr-adevar toate cerintele posibile la ora actuala ar fi Mobil1 5W30 ESP Formula (are chiar A5) si mai e ceva de la CASTROL, similar ca proprietati.
                        Last edited by Octavian; 27 April 2008, 10:56.

Comment

• Sunt uleiuri si uleiuri, dar decat dacia oil, mai bine asta. oricum in timp se simte diferenta de ulei, masina fiind relativ noua, nu prea iti poti da seama. Uleiurile acelea de la benzinariile MOL cum sunt? are cineva?

Comment

• Mobil 1 - 10w40 magnetic semisintetic e super(asta am eu)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• Aaa...10W40 de la Mobil e ok! Dar de care ai tu? Mobil Magnetic? ...

Comment

• Stie cineva daca ma pot duce cu uleiul meu in brasov sau in tulcea? Ca se apropie prima revizie si imi face cu ochiul un castrol 5w40
                                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google