Exact, sa adere la suprafetele partilor metalice care intra in contact. Stii daca mai este si un alt ulei care sa faca asta? In afara de Motul pe ester si Castrol Magnatec.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In principiu cam astea 2 ulei-uri foloseste tehnologia respectiva!Cel putin la noi in tara astea sunt...Ar mai fi DURALUBE caruia i se facea reclama exact pe acelasi principiu si tehnologia e reala dar nu pe varianta comerciala care este o porcarie si o mare tzeapa, cu mentiunea ca , bineinteles, duralube nu e ulei de motor ci doar un tratament!
Eu zic sa mergi pe Motul insa nu-ti recomand sa schimbi tipul de ulei la fiecare revizie!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Peste 2 saptamani trebuie sa fac si eu revizia la 1.6 16v si ma gandeam sa iau ulei castrol; am vazut in carrefour niste cutii verzi 5w40; imi puteti spune denumirea intreaga de ulei castrol pe care o recomandati pt 16v?(magnatec sau cum?)If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Mersi cred ca asta am vazut si eu, arata cam asa(era pentru benzina): http://www.loganclub.ro/forum/attach...4&d=1207245462 (poza este a unui coleg forumist)If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
@andrushk_mib: Daca mai ai garantie p masina ii bine sa cumperi uleiul de la ei.
LE: Daca meri la revizie intr-un service autorizat Dacia slabe sanse sa te lese cu uleiul tau, numai daca ai pile p la service.Last edited by Tudor_cj; 25 May 2008, 14:57.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
Comment