Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ andrushk....La ASV la brasov mi se pare ca au mobil dar am inteles ca te lasa si cu uleiu tau
    sigpic

Comment

• Logan 1,4
      Primul schimb, in garantie - Dacia Oil 5W30 - 14.000 km la bord
      Al doilea schimb, alt service, MOBIL1 5W40 - 24.000 km la bord
      Urmatorul - MOBIL 1 5W40 - (peste 15.000 km probabil).
      GL-22-TOF

Comment

• Am facut revizia de 60 000 si am pus castrol magnatec 5w40 diesel... Acu astept si eu rezultate... Sper sa priasca masinii...
        Foloseste puterea la maxim!Dar condu prudent!

Comment

• Rezultatele se vad dupa mult timp...

Comment

• @dorutz: la ei mi-am facut programarea si mi-au zis ca ma lasa cu uleiul meu, dar sa fie elf sau mobil, si cum eu vroiam castrol probabil ca o sa-mi iau de la ei ce gasesc cand ma duc (luni 2 iunie)
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Io unu cred ca o sa folosesc mobil 1 5w40 la benzinaru meu ... Io stiu ca e cel mai bun ulei ... Nici elf nu e mai prejos :d
              sigpicMy ride

Comment

• Andrushk ai grija ca de obicei, service-urile baga adaos mai mare la piese si consumabile decat gasesti in alta locatie!Bafta!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pai eu am dat la service pe 4L ulei Mobil1 SyntS 5W40 149 RON, iar in Praktiker era 159 RON....
                  GL-22-TOF

Comment

• Vezi ca in primul rand uleiurile sunt de mai multe tipuri in ciuda cifrelor de vascozitate insa ce zici tu e ok....Si eu cunosc destule exemple cand uleiul luat din service e cu cel putin 25-30 Ron mai scum decat in alte parti!Oricum in nici una din situatii nu e o regula!

Comment

• Eu unu mai am putin pana la primul schimb , dar nu stiu ce sa aleg intre elf si mobil1 ma gandeam la elf mai mult fiind produs pentru renault
                      ym! dorinu2005@yahoo.com
                      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Amandoua firmele sunt Ok!Diferenta e ca Mobil e o marca mai cunoscuta si mai apreciata!Tu alegi!

Comment

• Pai daca e primul schimb, o sa fie dacia oil

Comment

• Primul meu schimb a fost Aral 5w40 si n-au comentat nimic!La mine nu tine vrajeala ca pierd garantia daca bag ALT ulei!Pai cum adica?Bag ulei cu mult mai performant decat Dacia Oil si Elf si pierd si garantia???Asta e clar doar marketing!

Comment

• Elf Evolution SXR 5W30.Revizia la 24.000 km.Momentan am 30.000 si inca nici o problema.La urmatorul schimb tot Elf pun dar de 5W40.

Comment

• @Doru: Eu zic sa alegi Castrol Magnatec 5w40 ii un ulei foarte bun pentru DCI.
                                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google