Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai la 15000 km...
    Eu spun Castrol 5W40 (daca nu vrei Mobil).

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
      Nu gasesti nicaieri Elf 5W30 la 30 lei/litru. Sub min 35 lei/litru nu este.
      Crede-ma ca nu postez ca sa ma aflu in treaba, ci am argumente.
      In Metro sunt 4 bidoane de 1L, la pachet + filtru de ulei (e o prostie, ala trebuie aruncat) sunt 80 lei. Deci iese 20 lei/litru.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Prea mare diferenta, sincer nu pot sa cred. Ca gasesc eu prin Sellgros, Praktiker si net nu ''pusca'' deloc. Promotii am mai vazut, dar nici chiar asa. Poate era 10W40...

PS: anu' trecut stiu ca era oferta la Metro 4L Elf si un filtru cu un mil si ceva parca.
        Last edited by Octavian; 10 June 2008, 21:10.

Comment

• Maine ma duc in Metro sa vad si eu minunea. Daca e asa cum spui tu (sau ca a fost vreo oferta de Elf 5W30 4L cu 80 lei) il iau numaidecat (o sa-l vand mai departe) si o sa-mi cer public scuze.

Comment

• Crezi ca eu vorbesc ca sa ma aflu in treaba sau ce?
            Am vrut sa-l iau, acum vreo luna, dar am luat tot 5w40, nu merita 5w30.
            Pacat ca n-am facut o poza, sa-ti arat, ca de fiecare data tu nu crezi nimic, vrei dovezi.

Comment

• Elf Evolution SXR 5W30.

Comment

• Exact dala mi-a pus

sigpic

Comment

• Exact cu ala ti-ai luat teapa.

Comment

• Am 6700km este recomandat sa fac o schimbare de ulei inaintea reviziei de 10k? Ca as pune si eu Elf dar am o jena sa dau bani si acuma si la 10mi pe el...

Comment

• Pai daca tre sa schimbi la 10 mii de ce sa schimbi la 7 mii?
                      octavian nu am sesizat nici o schimbare a zgomotului cu 10 60
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by blaze2k View Post
                        Am 6700km este recomandat sa fac o schimbare de ulei inaintea reviziei de 10k? Ca as pune si eu Elf dar am o jena sa dau bani si acuma si la 10mi pe el...
                        Pai revizia se face la 7500km sau la un an.

LE:Eu zic sa alegi Castrol Magnatec 10w40
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Originally posted by blaze2k View Post
                          Am 6700km este recomandat sa fac o schimbare de ulei inaintea reviziei de 10k? Ca as pune si eu Elf dar am o jena sa dau bani si acuma si la 10mi pe el...
                          La berlina schimbam uleiul la fiecare 5000KM, drept dovada motorul este impecabil ... Merge la fel ca in prima zi. La logan are 41k km si ... Mie rusine ... Dar nu a avut schimbat uleiul decat la 10k.

Din propria experienta eu recomand schimbarea la 5000km sau 7500km si o sa ai un motor excelent ... Te duce 10 ani garantat ( chiar si daca dai in el ).

Comment

• Daca bagi un ulei de calitate, sintetic desigur, nu prea are rost sa-l schimbi la 5000, sau chiar 7500.

Comment

• Pai intrebam pt ca am auzit ca primul ulei ai bine sa il schimbi la 5mi sau asa ceva.Peste 2 luni o sa fac un drum de 2700km si probabil pana atuncea o sa am vreo 7500-8000km nu stiu ce sa fac cu revizia, sa o fac cand vin pot so fac inainte si sa nu mai fac la 10mi nu stiu cum ar fi mai bine. Ce ma sfatuiti?

Comment

• Eu am facut primul schimb de ulei la 7500. Cred ca e cel mai bine asa.
                                Apoi, in functie de exploatare si de bani ori la 15000 km ori la 7500.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google