Uleiurile de cea mai buna calitate se schimba cam pe la maxim 15.000 km, dar pentru linistea sufleteasca se pot scimba si pana in 10.000!Ideea e ca ai o garantie de pastrare a calitati uleiului si la un interval mai mare de 10.000 km!Asta e unul din motivele pentru care e pacat sa te zgarcesti tocmai la uleiul de motor!
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Normal ca trebuie sa mai faci revizia la 10.000 km, asa ca te sfatuiesc sa o faci direct pe aia. Trebuia la 5.000 km sa faci schimbul de ulei, la 7.000 e prea tarziu.
Comment
-
Salut
Este posibil ca din cauza uleiului sa-mi scada turatia la motor, avand in vedere ca am avut in motor Dacia Oil 10W40 si acum am bagat un elf 5W40 (Evolution parca)...Inainte de schimb la 100 km/h aveam cam 3100 de ture , dupa schimb la 100 am cam 2800-2900 de ture...
MULTAM....
Comment
-
In afara de Elf, celelalte 3 marci de ulei sunt toate beton, alege ce vrei!
PS: Nici Elf nu e prost dar daca ai de unde alege.....Eu am ales Aral din considerente de "Made in Germany" pe bidon!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostIn afara de Elf, celelalte 3 marci de ulei sunt toate beton, alege ce vrei!
PS: Nici Elf nu e prost dar daca ai de unde alege.....Eu am ales Aral din considerente de "Made in Germany" pe bidon!
Comment
-
Pai in Romania nu prea e cunoscut Aral dar intra la nemti sau vezi ce ulei se baga in Porsche,WV,BMW de exempluSau vezi pe tuning4 ca si acolo e descris Aral!Eu bag numai Aral de 3 ani si merge brici!E chiar ceva mai scump decat uleiurile de la alte firme de acelasi nivel!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostIn afara de Elf, celelalte 3 marci de ulei sunt toate beton, alege ce vrei!
PS: Nici Elf nu e prost dar daca ai de unde alege....
Atata timp cat e "Made in France", caracteristricile sunt aproape identice cu Mobil, Castrol sau Aral, nu vad unde e problema.
Comment
-
Nu e vorba de bani, ca la mine asta nu conteaza.
Mai bine merg pe un Elf, care se pune si in toate Renault-urile si in multe alte masini, decat sa merg pe un Mobil "Made in Turkey" sau Castrol la fel.
Comment
Comment