Daca vreau sa schimb uleiu si am 7500 km si nu am un an de cand am masina cand ma duc in noiembrie la revizie imi schimba si uleiu daca nu am nr de km respectiv la care se schimba?
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by radu2008 View PostDaca vreau sa schimb uleiu si am 7500 km si nu am un an de cand am masina cand ma duc in noiembrie la revizie imi schimba si uleiu daca nu am nr de km respectiv la care se schimba?
Comment
-
Care e mai bun Castrol sau Mobil pentru Logan 1,5 dci??Last edited by doru; 20 July 2008, 20:03.ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Nu stiu care ar fi mai bun.Eu folosesc Castrol Magnatec10w40 vara si 5w40 iarna.
Comment
-
Nu este deloc tarziu, primul schimb l-am facut la 3500 km.
Comment
-
Vreau sai bag un castrol magnetic 5w40Attached Filesym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
-
Doru: baga Castrol ca e bun.
Madi: cu pdfu asta e bine sa mergi si sa le dai in cap la serviceurile care refuza sa puna alt ulei decat DaciaOil.
Apropo, stiati ca uleiu 5W30 Dacia Oil are norma A1, si numai norma A1 ?
Si interesant ce spune pt iarna: 0W40, ca e cel mai subtire la rece, dar 5W30 ce am eu culmea, la rece e mai subtire ca un 0W40
Comment
-
Eu folosesc ulei de masline , ulei de palmier sau untdelemn de la bunica....La gatit.
La Logan in schimb mecanicii din Brasov mi-au pus 5w30 Dacia Oil, bun/rau sunt multumit de cum se comporta motorasul.Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...
Comment
Comment