Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca vreau sa schimb uleiu si am 7500 km si nu am un an de cand am masina cand ma duc in noiembrie la revizie imi schimba si uleiu daca nu am nr de km respectiv la care se schimba?

Comment

• Ti-l schimba.
      Daca am inteles bine: vrei sa schimbi la 7500 si posibil pana la revizia de un an sa faci doar vreo 12000 sa spunem, ti-l schimba oricum.

Comment

• Mai bine faci direct revizia la 7500, cu totul. Parerea mea.
        GL-22-TOF

Comment

• Pai in plus ar fi filtrul de aer, care e bine sa-l schimbe la 7500. Cam asta face si la 15000 doar ca mai trage de usi, verifica luminile bla bla...

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
            Daca vreau sa schimb uleiu si am 7500 km si nu am un an de cand am masina cand ma duc in noiembrie la revizie imi schimba si uleiu daca nu am nr de km respectiv la care se schimba?
            Numai in cazul distributiei se mareste termenul corespunzator daca din diferite motive se schimba inainte de termen.La schimbul uleiului se respecta strict nr.de km. parcursi sau perioada de folosinta indiferent de ceea ce ai facut inainte.

Comment

• Care e mai bun Castrol sau Mobil pentru Logan 1,5 dci??
              Last edited by doru; 20 July 2008, 20:03.
              ym! dorinu2005@yahoo.com
              BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Nu stiu care ar fi mai bun.Eu folosesc Castrol Magnatec10w40 vara si 5w40 iarna.
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Eu am 7900 km
                  o fi tarziu pentru primul schimb?
                  sigpic Alexandria

Comment

• Nu este deloc tarziu, primul schimb l-am facut la 3500 km.
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Vreau sai bag un castrol magnetic 5w40
                      Attached Files
                      ym! dorinu2005@yahoo.com
                      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Uite ce PDF am gasit
                        Attached Files

Comment

• Doru: baga Castrol ca e bun.

Madi: cu pdfu asta e bine sa mergi si sa le dai in cap la serviceurile care refuza sa puna alt ulei decat DaciaOil.
                          Apropo, stiati ca uleiu 5W30 Dacia Oil are norma A1, si numai norma A1 ?

Si interesant ce spune pt iarna: 0W40, ca e cel mai subtire la rece, dar 5W30 ce am eu culmea, la rece e mai subtire ca un 0W40

Comment

• Am uitat sa mentionez , e interesanta chestia cu " * " in care spune " uleiuri care reduc cosumul de carburant".

Comment

• 0W30 sau 5W30 da, din cauza vascozitatii reduse ar fi cica un consum mai redus, care defapt nu cred ca-l simti la buzunar, dar ma rog, in teorie au dreptate.

Comment

• Eu folosesc ulei de masline , ulei de palmier sau untdelemn de la bunica....La gatit.
                                La Logan in schimb mecanicii din Brasov mi-au pus 5w30 Dacia Oil, bun/rau sunt multumit de cum se comporta motorasul.
                                Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google