Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si inca un PDF de la API
    Attached Files

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
      Doru: baga Castrol ca e bun.

Madi: cu pdfu asta e bine sa mergi si sa le dai in cap la serviceurile care refuza sa puna alt ulei decat DaciaOil.
      Apropo, stiati ca uleiu 5W30 Dacia Oil are norma A1, si numai norma A1 ?

Si interesant ce spune pt iarna: 0W40, ca e cel mai subtire la rece, dar 5W30 ce am eu culmea, la rece e mai subtire ca un 0W40
      Pai sa sti ca tehnologie se tot schimba si n-ar fi de mirare ca in cativa ani (cat or mai fi motoare cu explozie interna) sa se schimbe criteriile vascozitate/temperatura la fiecare clasa de ulei!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ai dreptate.

Eu aveam in cap la 30000 km sa bag M1 0W40 (in loc de 5W30 ce am) dar am vazut ca la rece e si mai vascos, si la cald...Nu stiu daca face ceva dif aia de vascozitate (5W30 are 12 , 0W40 are 14).
        Poate un M1 5W50, inca nu sunt hotarat. Dar mi-e sa nu creasca prea mult consumu'.

Comment

• Originally posted by doru View Post
          Care e mai bun Castrol sau Mobil pentru Logan 1,5 dci??
          Dintre cele doua eu iti recomand Castrol Magnatec. Ca si Motul, protejeaza motorul la rece prin palicula care se face pe piese. Daca nu te intereseaza aspectul asta, atunci Mobil 1.

Comment

• Ok mersi pt ajutor
            Last edited by doru; 21 July 2008, 16:10.
            ym! dorinu2005@yahoo.com
            BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

• Sper sa nu fiu prea offtopic daca va intreb unde gasesc cel mai ieftin ulei Mobil 10w 40 pentru ca m-am hotarat sa bag tot dinasta? Am verificat in Metro si Real si cam la 1 milion e in ambele parti (bidon 4 L). Gasesc oare mai ieftin?

Merci

Comment

• Mai ieftin cu mult n-ai sa gasesti...Maxim 10 Ron!Eu zic sa iei de unde ti-e mai usor si aproape!

Comment

• Azi am fost la eurocar service alexandria,pentru scimbul de ulei
                  m-a programat miercuri la13
                  pret200lei ulei filtru si manopera
                  o fi mult ?
                  sigpic Alexandria

Comment

• Depinde ce ulei iti pune in motor!Daca e Dacia Oil, e mult desi cam astea sunt preturile...insa uleiul nu prea isi justifica pretul!La banii aia gasesti ceva mult mai bun!

Comment

• Dark eu am dat 300 ron la prima revizie, deci pt un service dacia e ok pretul.
                      PS: uleiul fiind Dacia Oil , 40 ron parca bidonul.

Comment

• Si pe mine tot pe acolo (ma refer la pret) insa depinde si unde faci revizia!De exemplu la IPSO era manopera 120 ron iar la AMG m-a costat 50 ron manopera si am stat si langa mecanic!Uleiul Aral 5w40, filtru aer si filtru ulei, ambele Renault cumparate de mine!Eu m-am referit la faptul ca uleiul Dacia Oil e vandut in reprezentanta la un pret cam maricel !Nu stiu la ce te-ai referit cand ai spus ca e 40 ron bidonul....Bidonul de un litru?

Comment

• Nu e revizie e doar schimb de ulei si filtru
                          sigpic Alexandria

Comment

• Un ulei fullsintetic bun e in jur la 150-170ron, iar cu tot cu filtru ar fi cam pana in 200 ron!Mai pui manopera cateva sute de ron!Deci am avut dreptate....Daca iti baga Dacia Oil, 200 ron cu tot cu manopera mi se pare mult pt ca uleiul respectiv nu merita banii care-i dai!Macar sa-ti puna un Elf!Atunci te-ai apropia de adevar!

Comment

• Uleiu' Dacia Oil nu e mai mult de ~25-28 lei/litru. Cei care il folositi, uitati-va pe factura.
                              La mine la 7500 km manopera (inclus filtru de ulei) a fost 36 de lei (si pe ulei am dat atunci 122 de lei 5W40 Mobil).

Nu cred ca e mult 25-28 lei litra si nu stiu daca e chiar atat de prost precum credem noi

Comment

• Eu folosesc numai castrol magnatec 5w40 si merge motorul f. Bine.Si nici nu e f. Scump,37 lei/litru

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google