Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atunci inseamna ca e bun aral .. Eu nu stiam pana acum nimic de el
    poate ca o sa iau aral
    Its just a car ...

Comment

• Andrei, multumesc mult pentru raspuns. Am sa raman pe Castrol DEGE Turbo Diesel 5W40.

Comment

• La cati km este indicat sa schimbi un ulei Castrol magnatec5w40 pentru diesel?

Comment

• La diesel la 10 mii indiferent de ulei
          Its just a car ...

Comment

• Dar la benzina?
            sigpic Alexandria

Comment

• Scrie de cateva ori in thread-ul asta si in altele la cati km se schimba uleiul de motor!7500-10.000 km in functie de tipul de ulei si de mediul de uzura!Se poate schimba si la un interval mai mare dar nu mai mare de 15.000 km!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by cristizzi View Post
                La cati km este indicat sa schimbi un ulei Castrol magnatec5w40 pentru diesel?
                Daca mergi normal cu masina si nu te duci la curse cu ea si nu esti un schumi la volan poti sa il schimbi linistit si la 15000 km

Comment

• Si la benzina in cazul unui rulaj normal (adica nu taxi si F1) te poti duce cu un ulei bun (LongLife) lejer la 20000 km.

Comment

• Pai asa zice si DACIA acum.Prima revizie 20.000Km sau un an si asta avand in vedere ca uleiul este DaciaOil de care vad ca mai toata lumea il evita.

Comment

• Da, dar revizia nu e musai acelasi lucru cu schimbul de ulei!Te poti duce la ei sa schimbi doar uleiul cu conditia sa specifici asta!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ma gandesc ca uleiu asta DaciaOil care se schimba la 20000 km acum, nu e acelasi DaciaOil care se schimba la 15000 km. Corect? (oricum ar fi, nu l-as tine 20.000km...)

Comment

• E acelasi Lubrifin, pardon DaciaOil
                          Am trecut pe 5w40 Mobil 1 full syn.
                          Ca prima schimbare, la peste 3000 rpm, motorul e mai silentios.
                          In rest schimbarile nu sunt sesizabile ( nici nu are ce).

Comment

• E Mobil Synt S 5W40 nu?
                            E mai bun decat DaciaOil, dar nu e pt forje.

Comment

• Uleiul din cate am inteles de la andrei la fel isi face datoria .. Indiferent ca e stil sportiv sau normal
                              Its just a car ...

Comment

• Imi cer scuze ptr intrebarea mea. Am un logan sedan 1.4mpi si vreau sa ii fac doar schimbul de ulei. Ce fel de ulei sa pun?:elf evolution 5w40 sau elf competition 10w40. Am intrebat la un service si mi-au recomandat 10w40.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google