Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De ce sa nu pun DURA LUBE daca nu am 100.000km ...Si la cati km trebuie schimbata distributia.... Am 50.000km

Comment

• Offtopic: Distributia se schimba la 60.000km

Ontopic: Exista o vorba-Nu te scarpina fara sa te manance!Unii si-au distrus motoarele cu Duralube!Chiar crezi ca e solutia aia folosita in navetele spatiale?Sa fim seriosi!Baga ulei bun fullsintetic si n-o sa ai probleme !
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu se pune DuraLube inainte de 100.000-150.000 km, pentru ca motorul e ok, e nou si merge bine. Tratamentul asta ar putea sa-i faca rau in timp si mai ales daca il opresti.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ok Andrei dar problema este ca eu am deja flaconul cu Dura Lube....Sper sa+l vand cuiva si sa+mi recuperey o parte din bani .

Comment

• Asa dupa cum am spus, pana acum am utilizat la "diselache" Castrol EDGE Turbo Diesel 5w40. Am vazut ca a inceput sa se utilizeze din ce in ce mai mult Castrol EDGE turbo Diesel 5w30. Ce parare aveti despre acest tip de ulei, si credeti ca "deranjeaza" daca dupa 20.000 de Km in care s-a utilizat 5w40 sa se introduca in motor 5w30?

Comment

• Offtopic: la cati km se schimba uleiul? Eu am un 1,6 din aprilie si are 6000 km! Astia de la service mi-au zis sa ma duc la 20 000 km sau la un an! Ce sa fac??
              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Daca ii fabricant in 2008 loganu atunci mergi la 20.000km sau la un an
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Nu te lua dupa ce zic astia ...Dealerii.... La 7000-8000 iti recomand sa schimbi uleiul....O sa vezi de ce iti zic asta....Sigur ca revizia o faci la termen....Dar uleiul ...Schimba-l

Comment

• @viorel_popa: Mai bine mergi pe 5w40, e un ulei full-sintetic superior unui 5w30.

Comment

• Stiti ce inseamna "5", "W" si "30"?

Comment

• Da, stim, s-a mai spus in acest topic, s-au dat explicati tehnice detaliate
                        GL-22-TOF

Comment

• Originally posted by danielliviu View Post
                          Da, stim, s-a mai spus in acest topic, s-au dat explicati tehnice detaliate
                          cred ca am facut o greseala mare. La indicatiile unui mecanic din service am luat ulei elf competition 10w40 . Sa il bag?...O fi bun???Din ce am vazut eu pe aici si din cartea lui se foloseste numai 5 w 40.

Comment

• E bun si 10w40, avand in vedere ca e vara. Pune-l si schimba-l peste 2-3 luni.

Comment

• Pune-l acum si schimba-l cand ajung temeperaturile pe la 0 - 5 grd C. Uleiul e bun pentru vara.
                              GL-22-TOF

Comment

• Da Andrei la asta ma gandeam si eu (5w40), mai ales ca "s-a invatat cu el"!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google