Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gigiman View Post
    Folosesc Mobil Synt S 5w-40 si nu am auzit sa se planga cineva de el, ba din contra. Masinile sh aduse din Germania cam au Mobil1 in motoare marea majoritate.
    Mobil S nu e chiar acelasi lucru cu Mobil 1
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Tot de Exxon Mobil e produs.
      ''Mobil, Mobil1, Mobil Oil and the Flying Horse design are tragemarks of Exxon Mobil Corporation or one of its subsidiaries''.
      Exemple se pot da si de la Castrol.
      Last edited by Octavian; 27 August 2008, 20:27.

Comment

• Stiu...Si Aral e produs tot de BP si nu e chiar aceeasi mancare de pesteIn definitiv conteaza uleiul in sine, nu Corporatia!Dar este o diferenta considerabila intre Mobils S si Mobil 1....Chiar ei spun sa nu se confunde!

Comment

• Cine si unde zice ca nu trebuie sa se confunde?

Comment

• 1,5 dci 85 cp ce ulei imi recomandati ptr revizia la 10.000 ?
            GL24NEK AMBITION 1,5DC

Comment

• Originally posted by nec View Post
              1,5 dci 85 cp ce ulei imi recomandati ptr revizia la 10.000 ?
              Mobil Synt S 5w-40

Comment

• Gigi, eventual MOBIL SYNT S SPECIAL V 5W-40 (asta e pt dizal din gama MOBIL - fara 1).

Comment

• MOBIL SYNT S SPECIAL V 5W-40 nu e recomandat la motoarele cu diuze? Si cred ca e si putin mai scump.

Comment

• Originally posted by nec View Post
                    1,5 dci 85 cp ce ulei imi recomandati ptr revizia la 10.000 ?
                    Daca nu ai bani si vrei sa bagi un ulei bunicel poti pune ELF Turbodiesel 10W-40 sau daca vrei ceva foarte bun dar ceva mai scump(170 ron in Carrefour) pune Castrol Magnatec 5W-40 nu conteaza ca e GTD sau nu amandoua merg foarte bine pe diesel.
                    Last edited by SUPERCAR; 28 August 2008, 17:21.

Comment

• Sa nu fie GTD.
                      Cauta un pic pe net (la vw spre exemplu) sa vezi ce probleme au avut cu el.

Comment

• Castrol GTX Magnatec 10W-40 asta nu ar fi bun, vreau pana la iarna sa-l tin , dupa care-l shimb cu 5w40 Castrol Magnatec Diesel 5W-40
                        GL24NEK AMBITION 1,5DC

Comment

• E foarte bun si Castrol GTX Magnatec 10W-40 mai ales ca e vara si la iarna sa treci pe un 5W-40 tot de la castrol evident.

Comment

• Eu folosesc castrol pt ca am inteles ca este cel mai bun......sau cel putin la mine isi face treaba
                            sigpic

Comment

• Eu nu inteleg de ce vara nu ar fi la fel de bun (eu spun ca e chiar mai bun) un 5W40 fata de 10W40 pt dizal.

Adica pe ce va bazati cand spuneti vara asta - iarna astalalt?

Comment

• Pai deh....Thread-ul asta e full de informatii utile...Dar cine sa le citeasca?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google