Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci dintre elf evolution 5w30, elf excellium 0w40 si castrol magnatec 5w40 ce ar fi de ales? De mentionat eu nu forjez aproape deloc si ca m-ar interesa mai mult fuel saving si evident protectia motorului decat rezistenta la forja constanta.

Comment

• Eu pun la masina mobil 5W40 Synt S, nu prea ii dau des in "gura" si nici nu am auzit sa faca sunete ciudate, toarce bine.

Comment

• Cu Mobil 5W40 SuperSynt dupa 7000 km (forjat mult si bine) deja incepe sa aiba sunet metalic la turatii mai mari.
        Urmatorul schimb o sa fie cu ESP 5W30.

PS Octavian, ma bazez pe cele spuse de tine.....
        GL-22-TOF

Comment

• Cred ca am mai intrebat acum ceva timp...Dar mai intreb odata ca sa fiu sigur inainte sa dau comanda
          Are ceva daca ma duuc la service cu 3 butelcute de 3l? Zic aia ca e prea putin? Refuza sa-mi treaca revizia pe carnetelu fermecat?

Comment

• N-are nimic, mergi asa, cu 3 bidoane de 1L.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Andrei ma apropii vertiginos de pragul de 15000 ... Castrol magnatex 5w40 sau mobil1 0w40?
              sigpicMy ride

Comment

• Nci nu se discuta, daca ai un ban in plus, oricand Mobil1 0W40.

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                  Andrei ma apropii vertiginos de pragul de 15000 ... Castrol magnatex 5w40 sau mobil1 0w40?
                  Mobil 1 clar,vezi ca in carrefour vazusem mai ieftin.

Comment

• In Carrefour am fost eu azi (mi-am luat un Polish si doua felii de pizza) au preturi de heroina la uleiuri (un 5W30 ESP e 67 de lei litra, la magazin auto de reprezentanta Dacia (Verbita Arad) e
                    54 lei/L...Deci recomand magazinele auto, nu alea de cartier si nu Selgros, Praktiker sau Carrefour).

Comment

• Tavi esti sigur ca e mai ieftin un Castrol sau un Elf (ce vreau sa bag eu)la Verbita??

Comment

• Man, eu am intrebat doar de 5W30 ESP Formula (si costa 54 de lei/litra) , este foarte probabil ca si restul oloiurilor sa aibe un pret decent.

Comment

• Elful 5w-40

Comment

• uleiul

Elful 5w-40 e beleaa

Comment

• Mai intai citeste tot thread-ul si apoi postezi, mai ales ca esti incepator!Bun venit pe forum si citeste Regulamentul!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Salutare tuturor! Folosesc Havoline ultra 5w40 syntetic. Cred ca este bun.
                                sigpic
                                VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google