Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci, nu e DaciaOil iar faptul ca este 5w-30 intareste convingerea ca SAE 5w-30 este cel mai bun ulei pentru motoarele noi.

Comment

• Daca se foloseste Dacia Oil de ce mai pun stikere de parteneriat cu Elf pe luneta
      sigpic

Comment

• O informatie eronata, uleiul este Dacia Oil pentru Romania, pentru alte tari este Elf. Si in Romania nu exista stickere cu Elf pe luneta.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu stiu...Am intrat pe site-ul ''TOTAL'' si bidoanele seamana izbitor de mult cu bidoanele DaciaOil. Puteti verifica.
          Oricum pt mine Total, Elf, DaciaOil sunt oloiuri bune dar nu de tinut ~15000 km in motor, mai ales la noi in RO (praf+turatii ridicate datorita lipsei de autostrazi).
          Prefer sa dau chiar dublu pe un ulei, dar sa stiu ca e ceva mai bun, chiar daca raportul pret-calitate nu e uniform.

Comment

• Stie cineva ceva de uleiul http://www.igol.ro/

Comment

• Daca pui doar trei litri de ulei unde o sa fie nivelul pe joja?? Pe ce mana sa merg elf nf 5w40 elf sxr 5w40 sau mobil 5w40 multumesc anticipat

Comment

• Cum ar spune octavian: opteaza pt 5w30

Comment

• Originally posted by draculaflying View Post
                  Daca pui doar trei litri de ulei unde o sa fie nivelul pe joja?? Pe ce mana sa merg elf nf 5w40 elf sxr 5w40 sau mobil 5w40 multumesc anticipat
                  Mobil 5W-40

Comment

• Sau ai putea incerca elf excellium 0w40 care e peste toate cele enumerate si e cam la fel ca pret

Comment

• N am mai vazut elf excelium de 0w40.Dar cu nivelul daca pun trei litri cum ramane mentionez ca am 1.6 8 v

Comment

• @draculaflying- In ianuarie cand am facut revizia, tot 3 litri mi-au pus si nivelul e intre min. Si max.Pe joja. Tot 1,6 am si eu. Acu' daca mecanicii "stie" mai bine...
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Gusi 3 litri de ulei in motor si daca mai schimbi si filtru mai pui si in ala putin ulei.... Mentionez ca si eu am tot 1.6 mpi....
                          sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Phanthom ce ai vrut sa spui prin asta??/de elf excellium nf 5w40 cineva zicea ca e doar pt turbo dar m am uitat pe eticheta si spune pt benzina ( multisupapa,turbo)si diesel .O fii bun pt 1.6 8v??/

Comment

• E bun, cum sa nu fie bun...
                              Baga-l linistit.

Comment

• 3 litri sunt cam putin, mai bine mai iei un litru.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google