Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sustin. Totusi la 1.6 intra ceva mai mult, ia mai un litru sa mai bagi vreo ~200gr.

Comment

• Mai am 300 de km de facut pana la 10000 si abia astept sa schimb si eu uleiul.
      Inca nu m-am hotarat,probabil Castrol sau Mobil 1,o sa vad la momentul potrivit de cati bani dispun.Tot stau sa ma gandesc in schimb daca sa bag 5w30 sau 5w40,dar tot pe moment sper sa iau decizia cea buna.

Comment

• Din cate stiu eu, la un logan cu motor de 1.6mpi intra cam 3 litri si 500gr aproximativ cu tot cu schimbatul filtrului de ulei....
        sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
          Mai am 300 de km de facut pana la 10000 si abia astept sa schimb si eu uleiul.
          Inca nu m-am hotarat,probabil Castrol sau Mobil 1,o sa vad la momentul potrivit de cati bani dispun.Tot stau sa ma gandesc in schimb daca sa bag 5w30 sau 5w40,dar tot pe moment sper sa iau decizia cea buna.
          Dacia agreaza pt Logan benzina uleiurile 5W30 si nu de prosti.
          Niciodata (mai ales la Vervita) nu-ti va comenta cineva ca bagi un alt ulei decat DaciaOil dar care e 5W30.
          Nu te zgarci la un 50 de lei in plus pt un ulei mai bun (adica la ce te uiti tu Castrol 5W40 sau Mobil1 5W30).

Comment

• Deci intr-un final 5w30 zici tu ca e cea mai buna varianta??

Comment

• Varianta buna e si 5W30 si 5W40.
              NU vreau sa te bag mai rau in ceata.
              In functie de buget, optezi pt ce ulei doresti.
              Daca e 5W30 personal iti recomand unul bun (care inseamna si mai scump), daca mergi pe 5W40, nu mai conteaza ca e Castrol, Mobil, Elf, toate cred eu ca sunt OK.
              Sa nu ai impresia ca un 5W30 scump, e mult mai bun decat un 5W40 (Castrol sau ce o fi, oricum o firma care sa sune cunoscut).
              Uite eu asa am ''planuit'': pana pe la ~60000 km voi folosi 5W30 ca motorul e relativ nou, pe la 60000 km voi trece pe ulei 0W40 (probabil tot Mobil1), asta pt ca e o idee mai vascos la cald.

Comment

• Azi am fost sa ma programez la revizie si am intrebat ce ulei au si au zis ca au dacia oil 5w30 la bidon de 4l si ele evolution 5w30 la butoi elfu era 22lei/l si dacia oil 100 ron 4/l o zis ca daca i in garantie dacia oli sau si elf daca vreau numa ca i la butoi eu nu prea asi avea incredere in cel de la butoi ca nustiu cum scoate din el si pot intra mizerii.

Comment

• Da nimeni nu are o parere ce ulei sa aleg ca maine ma duc la revizie si nu stiu ce ulei sa pun?

Comment

• @radu2008- ELF e mai bun, in mod sigur. Citeste si posturile dinainte...Succes!
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Elf evolution SXR 5W30 pt ca:
                      -economie carburant asa scrie pe el
                      -garantat 15000 Km
                      -agreat de Dacia
                      -daca iei bidon de 4L ai si filtru gratuit
                      -pret in jur la 100Ron
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Elf si cred ca e bun mai ales ca e sintetic.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• @LuciBursuc06: E semi-sintetic, si cu asta am spus totul.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am luat un pliant cu elf si scria economie de carburant de 6,5 la % sa fie adevarat la service unde ma duc maine la revizie o zis ca are elf da i la butoi nu la litru ambalat si nu prea asi avea incredere voi ce parere aveti?

Comment

• Baga-i ulei in functie de ce faci cu masina daca iti place sa-i dai blana 5w30 daca mergi normal 10w40 oricum iarna indicat e 5w 30 sau 40 si daca vrei sa ai grija de masina schimba-l la 10000

Comment

• Cei care folositi Elf 5w30,cum e uleiul?
                                S-a simtit diferenta fata de Dacia Oil?
                                La consum cum e?Dar la turatii mari?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google