Sustin. Totusi la 1.6 intra ceva mai mult, ia mai un litru sa mai bagi vreo ~200gr.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mai am 300 de km de facut pana la 10000 si abia astept sa schimb si eu uleiul.
Inca nu m-am hotarat,probabil Castrol sau Mobil 1,o sa vad la momentul potrivit de cati bani dispun.Tot stau sa ma gandesc in schimb daca sa bag 5w30 sau 5w40,dar tot pe moment sper sa iau decizia cea buna.
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostMai am 300 de km de facut pana la 10000 si abia astept sa schimb si eu uleiul.
Inca nu m-am hotarat,probabil Castrol sau Mobil 1,o sa vad la momentul potrivit de cati bani dispun.Tot stau sa ma gandesc in schimb daca sa bag 5w30 sau 5w40,dar tot pe moment sper sa iau decizia cea buna.
Niciodata (mai ales la Vervita) nu-ti va comenta cineva ca bagi un alt ulei decat DaciaOil dar care e 5W30.
Nu te zgarci la un 50 de lei in plus pt un ulei mai bun (adica la ce te uiti tu Castrol 5W40 sau Mobil1 5W30).
Comment
-
Varianta buna e si 5W30 si 5W40.
NU vreau sa te bag mai rau in ceata.
In functie de buget, optezi pt ce ulei doresti.
Daca e 5W30 personal iti recomand unul bun (care inseamna si mai scump), daca mergi pe 5W40, nu mai conteaza ca e Castrol, Mobil, Elf, toate cred eu ca sunt OK.
Sa nu ai impresia ca un 5W30 scump, e mult mai bun decat un 5W40 (Castrol sau ce o fi, oricum o firma care sa sune cunoscut).
Uite eu asa am ''planuit'': pana pe la ~60000 km voi folosi 5W30 ca motorul e relativ nou, pe la 60000 km voi trece pe ulei 0W40 (probabil tot Mobil1), asta pt ca e o idee mai vascos la cald.
Comment
-
Azi am fost sa ma programez la revizie si am intrebat ce ulei au si au zis ca au dacia oil 5w30 la bidon de 4l si ele evolution 5w30 la butoi elfu era 22lei/l si dacia oil 100 ron 4/l o zis ca daca i in garantie dacia oli sau si elf daca vreau numa ca i la butoi eu nu prea asi avea incredere in cel de la butoi ca nustiu cum scoate din el si pot intra mizerii.
Comment
-
@LuciBursuc06: E semi-sintetic, si cu asta am spus totul.
Comment
Comment