Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu vezi diferenta decat pe la 200.000 km

Comment

• Nu este adevarat.
      Am mai vorbit cu altii si mi-au spus ca dupa ce au facut primul schimb de ulei cu un Castrol,s-a simtit imediat diferenta.(consum mai mic,motorul se auzea mai fin etc)

Comment

• 10 w 40 nu are rost. Nu face fata iarna.
        5w40, 5w30 sau 0w40. Toate full-syntetic, orice firma ( personal, as merge pe Aral).

Comment

• Originally posted by andrei View Post
          @LuciBursuc06: E semi-sintetic, si cu asta am spus totul.
          Imi pare rau dar eu nu am scris ca ar fi sintetic un post mai jos de mine a zis ca e sintetic asa ca va rog fiti mai atent
          sigpic

Comment

• De Dacia Oil Premium care stie cate ceva?
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Elfu ala 5W30 la bidon de 4 litri+filtru cadou mi se pare suspect de ieftin la 100 de lei. O fi ce trebuie...?
              Oriunde cauti, e ~32-35 lei litrul.

Comment

• Dacia Oil e un ulei relativ bun si foarte ieftin . Nu sunt probleme cu mizerii sau alte alea se foloseste un filtru pe tur(teava care alimenteaza nu functioneaza decat intr-un sens), Elf mai recomanda producatorul , Texaco , Mobil1 sau Castrol voi folosi dupa prima schimbare de distributie . Diferente nu sunt in functionare (pe care sa le poti sesiza ,doar in mintea ta, eventual doar motorul poate "simti") daca folosesti acelasi tip de ulei si vascozitate - mai ales daca sunt sintetice . Unchiul meu a trecut de 100k km si a folosit doar Dacia Oil si nu a avut niciodata probleme si am traversat Ungaria 180Km/h cap coada in 2.5 ore vama Bors - vama austria nu tu zgomote sau alte probleme .
                Offtopic: Mama recomanda Argus sau Soreanca . Am auzit ca e mai bun la prajit !
                1.6 MPi Icy White

Comment

• @LuciBursuc06: Stiu, eu doar am vrut sa subliniez ca e un ulei semi-sintetic si la banii aia nu te astepti la multe de la el.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Fie care e liber sa aleaga ce vrea noi doar putem sa ii indrumam nu sa ii dezorientam.
                    sigpic

Comment

• Azi am vazut in Carrefour Mobil1 ESP Formula 5w30 Made in EU la numai 51,90 Ron per litru.La un magazin specializat auto acelasi ulei avea pretul de 73Ron, sa cad jos cand am vazut.Ca sa vezi ce snapani. Deci, grija mare de unde va cumparati uleiul.

Comment

• La magazinu ala specializat cine stie de cand il au pe stoc, si de aia nu-l pot vinde asa de ieftin. Oricum, ai drepate, grija la preturi.
                        La magazin auto de reprezentanta, M1 5W30 ESP Formula e ~53 de lei litrul.
                        La Carrefour in Arad e 65 lei litrul (la fel e si la Selgros).

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                          Azi am vazut in Carrefour Mobil1 ESP Formula 5w30 Made in EU la numai 51,90 Ron per litru.La un magazin specializat auto acelasi ulei avea pretul de 73Ron, sa cad jos cand am vazut.Ca sa vezi ce snapani. Deci, grija mare de unde va cumparati uleiul.
                          Au preturi bune in carrefour la noi in constanta la uleiuri,dar verifica si la Metro sa vezi diferente la acelasi ulei.

Comment

• Dar care hipermarket ofera oare cea mai buna gama de uleiuri?

Comment

• Si Aral !!!
                              Logan/Fluence

Comment

• Hai sa adaug si eu ca tot am facut revizia : am pus ulei Aral Blue Tronic 10w-40 , pretul varia de la 23 ron cat am luat eu pana la 36 ron in Cora si in vitan era pretul bun 84,6 ron pe 4l, uleiul l-am schimbat la Adras , acolo baieti buni nu comenteaza nimic iti pun ce ulei vrei tu, dar se mentioneaza in cartea masinii, important este sa fie ulei cu valorile indicate in carte 10w-40 sau 5w-30 in cazul meu la benzina daca nu ma insel . Total costuri revizie la 10000km 180 ron flitru ulei si aer. Sper sa nu fiu off topic.
                                Logan/Fluence

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google