Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa nu fiu off topic,astazi am mers cu un logan 1.6 mpi de la o firma care avea in bord "doar 247.000 km" facuti numai cu ulei Dacia Oil si pot spune ca mergea ceas,nu batea nimic la motor.L-am intrebat pe cel care o are in grija si-mi spunea ca nu papa ulei deloc si daca era un ulei prost crapa pana acum motorul la cate maini a ajuns masina asta(cine a avut nevoie de ea din firma a folosit-o fiecare cu stilul lui si fara nicio mila ca doar nu era a lor) asa ca imi cam da de gandit in privinta uleiului mai ales ca trebuie sa fac si eu revizia de un an.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Originally posted by cristizzi View Post
      Am fost la prima revizie si nu mi-au dat voie cu uleiul meu . Pentru dci ce recomandati?
      Recomand Elf sau Castrol sau Mobil 1 cu specificatiile 5W-40 cel din urma Mobil 1 fiind cel mai scump.

Comment

• Maine sunt in Bucuresti!Daca stie cineva de unde pot cumpara Mobil 1 ESP Formula 5w30 mai ieftin?Am inteles ca era in Carrefour promo?Oricum trec sa vad.

Comment

• Nu stiu daca Carreffour practica aceleasi preturi in toate locatiile dar cert este ca la Constanta acest ulei este 51,90lei, cel mai mic vazut de mine pana acum.

Comment

• Multumesc de raspuns.
            O sa incerc maine la Carrefour!

Comment

• Preturile sunt identice in orice locatie, numai sa existe produsul. Iti recomand Carrefour Baneasa.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am fost in Colentina!Mi-am luat 5 litri de ulei Mobil1 5w30 ESP Formula(made in Belgia),sper sa fi facut o alegere buna.

Comment

• Scrie clar "Made in Belgia" pe el? Eu singurul care l-am vazut ca scrie clar era "Made in Turkey" iar celelalte "Made in EU".

Comment

• Scrie Europe Hermeslaan 2,B-1831 Machelen,Belgium.

Comment

• O.K., m-am lamurit.

Comment

• Foarte probabil ca si M1 5W30 ESP Formula sa fie facut tot in Turcia (ca si 5W40).
                        Daca dati jos prima eticheta, pe a doua veti vedea ca srie ''Made in EU'' iar imediat sub asta: ''AB'de imal edilmistir'' oricum ceva in turceste ))

Comment

• Deci care e cel mai bun ulei din gama castrol???? Magnatec,sau de care?
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Teoretic ar trebui RS-ul sa fie cel mai bun de la Castrol, practic la tine Magnatec ar fi foarte ok
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cele mai bune uleiuri marca Castrol sunt EDGE si RS, clar.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Deci edge 5w-40 sa iau
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google