Dar din gama ELF?
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu elf, vreau castrol.Poate stie cineva si un pret pt bidonul de 4 litrii
Comment
-
Eu am intrebat care e cel mai bun din gama Elf...
Off topic :Tavi nici acum nu am apucat sa schimb uleiul si deja am 10380 de km.
Ba nu am avut bani ba am avut alte probleme.
Oricum sper sa il schimb pana la 10500 macar sa ma duc tot asa 20500 ,30500 s.Am.D
Scuze de of topic!
Comment
-
Uloi de masline...
Eu unul m-am hotarat ca la urmatoarea revizie sa adap motorul cu ce se vede...
Ce ziceti de pret?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Ulei super OK pt dizalu tau
Pretul e bun, adica atata e (si un Mobil 5W40 de dizal tot cam atata costa).
Mike: daca scria Made in EU erai mai lnistit?
SUPERCAR: M1 5W50 e ceva mai vascos la rece decat un 5W40.
La cald n-ai nevoie de vascozitate asa mare cat are asta, mai ales la un motor relativ nou.
Un ulei mai vascos la cald nu inseamna intotdeauna si mai bun (indeosebi la motoare noi!...de strada, nu de curse, Ferrari si alte cele )) )
Nu mai punem la socoteala consumul de carburant ceva mai mare.
PS: plus ca nu e ceva nou de la Mobil.Last edited by Octavian; 5 November 2008, 21:59.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostUlei super OK pt dizalu tau
Pretul e bun, adica atata e (si un Mobil 5W40 de dizal tot cam atata costa).
Mike: daca scria Made in EU erai mai lnistit?
deci e bun acest Mobil 4W40 "S"...Ca mi-a fost facut "cadou".
Comment
-
Saptamana asta am fost pe la service pe la noi(cu un amic sa-si faca revizia la diselar), si am intrebat pe unu din ingineri de acolo legat de ulei daca pot sa vin cu el, bla bla bla.....Na imi zice ca pot sa vin cu el ca imi scrie pe factura "piese client" ceva de genu,da zice el ca nu ii indicat sa vin cu ulei gen Castrol sau Mobil 1 si altele ca, cica el a avut in a lui ulei Castrol si dupa 7000Km o trebuit sa-l scchimbe ca ia mancat un litru de ulei,si a trecut pe daciaoil care ii cel mai bun si cel mai tare si iara bla bla bla....Cica el are masini de taxi(logan)care le-a facut revizia si au 400de mii la bord si merg cu daciaoil ca unse!!
aa da si cica daciaoil ii ulei Texaco(asa mi-o zis el)
Si acuma intrebarea mea!
Care dintre uleiuri!?Castrol sau Mobil 1?Care ar fi cel mai indicat ca se apropie revizia de 45 si nici acuma nu is lamurit care sa fie(sau poate recomandati altul)!?!?!sigpic
Comment
Comment